header

Verhuur Barkrukken

Zoek je 'verhuur barkrukken'? Op deze pagina vind je toeleveranciers die verhuur barkrukken aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Verhuur Barkrukken

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'verhuur barkrukken'.
 • Goldfish Industries - Party Rental

  Goldfish Industries - Party Rental

  Servicegericht verhuurbedrijf met topassortiment

  Voor al mijn events huur ik steeds in bij Goldfish. Dit omdat ik steeds snel en efficiënt wordt geholpen via telefoon of mail. Wijzigingen vormen nooit een probleem en ze gaan steeds mee actief op zoek naar oplossingen. Leveringen zijn ook stipt en correct. Maar wat voor mij het belangrijkste is, is dat ik een leuk assortiment aan mijn klanten kan voorleggen dat hedendaags en trendgevoelig is. Hier slagen ze in als geen ander. Een aanrader dus voor elke eventplanner die een betrouwbaar verhuurbedrijf voor leuk materiaal & meubilair zoekt!

  Coraline Saeys - Les Fêtes de Coco - 03/04/2019

 • Goldfish Industries - Party Rental

  Goldfish Industries - Party Rental

  Creatieve setting

  Goldfish verzorgde het meubilair voor de catering op het UNIZO Topseminar (www.unizotopseminar.be) voor ca. 650 ondernemers. Creatieve setting en mooi meubilair zorgden ervoor dat we heel wat positieve reacties kregen van de deelnemers.

  Marnix Demasure - UNIZO vzw - 05/03/2019

 • Trendy Meubel Verhuur

  Trendy Meubel Verhuur

  trendy meubels voor trouwfeest

  Voor ons trouwfeest hebben we bij trendy meubel verhuur statafels, verschillende soorten krukken en lage tafels gehuurd. De kwaliteit van de service was prima; de meubels werden ruim op tijd geleverd en ter plekke kregen we allerlei tips hoe we het best de meubels neer konden zetten. Ook de communicatie verliep snel en correct. De meubels vormden een mooie eenheid en hadden een luxe uitstraling. Verschillende gasten vroegen ons zelfs hoe wij aan deze meubels kwamen. Enig minpuntje voor ons was dat de meubels pas drie dagen later weer opgehaald konden worden.

  David Willemsen - 30/08/2018

 • Trendy Meubel Verhuur

  Trendy Meubel Verhuur

  Prachtige meubels

  Voor de Second Home Beurs in Utrecht hebben wij meubels besteld via Trendy Meubel Verhuur. De standaard meubels die via de organisatie werden aangeboden vond ik absoluut niet passen bij de uitstraling van onze stand en daarvoor zocht ik dus iets anders. Dit was precies matching, zag er prachtig uit, voor een prima prijs en met snelle service.

  Anita Kwakman - X-Ray - 16/03/2018

Verhuur Barkrukken

Op zoek naar 'verhuur barkrukken'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Verhuur barkrukken: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van verhuur barkrukken in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als verhuur barkrukken, barkrukken huren, barkruk verhuur, barkruk huren, verhuur barkruk, huur barkrukken, barkrukken verhuur, barkruk, kruk, barkrukken, krukken, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar verhuur barkrukken.

Tags: barkrukken huren, barkruk verhuur, barkruk huren, verhuur barkruk, huur barkrukken, barkrukken verhuur, barkruk, kruk, barkrukken, krukken, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!