Bruiloft Muziek

Op zoek naar 'bruiloft muziek'? In onze database vind je alle leveranciers die bruiloft muziek aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'bruiloft muziek'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Little Dixie

Little Dixie

7 reviews Lokeren

Little Dixie is een originele mobiele act die zorgt voor ambiance op alle soorten evenementen, van straatanimatie, tuinfeesten tot bedrijfsrecepties.

Exclusive Live Band

Exclusive Live Band

Schrijf review Deurne

Een nieuw muzikaal concept: eenvoudig maar stijlvol en tegelijk veel omvattend. Een mix van jonge creatieve beroepsmuzikanten in combinatie met de minder jonge maar gevestige waarden in de muziekwereld.

De Muzieksommelier

De Muzieksommelier

Schrijf review Rupelmonde

Book, play & go? De Muzieksommelier is zoveel meer dan een boekingskantoor voor muzikanten. Muziek is puur, intens, geluk, ontspanning, feest, … Dit palet aan emoties willen we versterken met livemuziek op het juiste event op het juiste moment.

Boek een Muzikant

Boek een Muzikant

Schrijf review Wachtebeke

Boek een Muzikant verzorgt de muzikale omlijsting van huwelijken, feesten, recepties, diners, aperitiefconcert, enz. Keuze uit viool solo, duo viool en klarinet, vioolduo, duo viool en gitaar. Professioneel en betaalbaar!

Music for weddings and events

Music for weddings and events

Schrijf review Beveren a/d Ijzer

U organiseert een event en bent op zoek naar de gepaste muzikale omlijsting? Voor elk event is er een andere oplossing. Wenst u intieme achtergrondmuziek, of een spetterend optreden waar u genodigden zich volledig bij kunnen ontladen?

Aerdrijk - Akoestisch Entertainment

Aerdrijk - Akoestisch Entertainment

Schrijf review Oegstgeest

Aerdrijk bestaat uit een groep van 7 beroepsmuzikanten die in verschillende combinaties muziek maakt bij uiteenlopende gelegenheden. De muzikanten hebben elkaar gevonden in het brengen van sfeervolle akoestische muziek.

No Photo Available

Swing4All

Schrijf review Nijverdal

Live jazzkwartet uit Nederland voor unieke jazzmuziek op maat voor iedere feestelijke aangelegenheid van het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens uw bruiloftreceptie of tuinparty en bedrijfsevenementen.

Peter Heremans

Peter Heremans

Schrijf review Puurs-Sint-Amands

Wil jij een warme toets geven aan jouw speciale dag? Geef je graag een persoonlijke, intieme sfeer aan jouw receptie, bedrijfsfeest of afscheid? Kies dan voor een muzikale opluistering van jouw event.

No Photo Available

Touchofjazz

Schrijf review Neerijse

Een klasse Jazz band voor al uw feesten, evenementen. Swing gegarandeerd!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'bruiloft muziek'.

Little Dixie

Little Dixie

Zalig!!!

|Geert Devos|02/03/2020

Jullie hebben zonder twijfel met het opluisteren van de receptie van het huwelijksfeest van onze zoon en schoondochter een ongelooflijke feesttoon gezet, nogmaals hartelijk dank ervoor!!!

Little Dixie

Little Dixie

Absoluut een aanrader!

|Sven GEENENS (GO! Atheneum Lokeren)|29/02/2020

Afgelopen zaterdag zaten onze sporthal en het schoolrestaurant afgeladen vol. Meer dan 400 oud-leerlingen en leraren van het Atheneum Lokeren hielden er een grootste reünie. Dat het zo'n grandioos succes was, is mede te danken aan Erik en Angela van Little Dixie. Wat een ambiance! Ze stemden hun repertoire volledig af op het doelpubliek en zorgden zo voor heel wat sfeer. Bij deze boeken we hen alvast voor 2025.

Little Dixie

Little Dixie

10/10 voor sfeer en ambiance

|Marc Gorremans (Thomas More Mechelen-Antwerpen)|28/02/2020

Toffe samenwerking! Little Dixie een echte aanrader voor sfeer op je evenement!
Thomas More Mechelen-Antwerpen

Little Dixie

Little Dixie

Fantastisch optreden op onze trouwreceptie!

|Griet V.|28/02/2020

Alvast super bedankt om van onze mooiste dag een nog mooiere dag te maken.
Jullie vrolijke optreden zorgde voor enorm veel sfeer tijdens onze trouwreceptie.
Al blazend en zingend mengden jullie zich tussen onze gasten en de reacties die we van hen kregen waren laaiend enthousiast.

Bruiloft Muziek

Zoek je naar 'bruiloft muziek' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 9 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Bruiloft muziek: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor bruiloft muziek op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als bruiloft muziek, bruiloftmuziek, muziek huwelijk, trouwmuziek, bruiloftsmuziek, muziek trouw, muziek huwelijksfeest, huwelijk muziek, trouwen muziek, live muziek huwelijk, live muziek bruiloft, live muziek trouwen, huwelijksmuziek, trouwreceptie muziek, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar bruiloft muziek. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: bruiloftmuziek, muziek huwelijk, trouwmuziek, bruiloftsmuziek, muziek trouw, muziek huwelijksfeest, huwelijk muziek, trouwen muziek, live muziek huwelijk, live muziek bruiloft, live muziek trouwen, huwelijksmuziek, trouwreceptie muziek, ...