Feestvervoer

Op zoek naar 'feestvervoer'? In onze database vind je alle leveranciers die feestvervoer aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'feestvervoer'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'feestvervoer'.

Party Ride bv

Party Ride bv

Huwelijksdag 22 december 2022

|Carlos de BROUWER|25/12/2022

Beste,
Dank van harte voor de prachtige wagen en de zeer vriendelijke gedienstige en voorzichtige chauffeur. Iedereen was zeer enthousiast en beleefde iets uniek. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader voor onze vrienden , kennissen en relaties ! Nogmaals hartelijk bedankt voor de correcte afspraken van de LAST MINUTE booking. 22/12/2022 was een dag die nooit meer vergeten wordt. Mvg, De familie de BROUWER

Party Ride bv

Party Ride bv

Huwelijks verjaardag ouders

|Marc Van wuytswinkel|28/06/2021

Onze Hummer was perfect op tijd voor onze verrassings afspraak voor mijn ouders. Zeer groot was hun verbazing toen de wagen voor ons stopte en de chauffeur met képi en witte handschoenen de deur opende. Het was een perfecte avond met een zeer bekwame chauffeur en de vriendelijkheid en beleefdheid was net als de hulpvaardigheid van de chauffeur en de netheid en properheid van de wagen een toonbeeld van profesionalisme van Party Ride. Zeer zeker zullen wij in de toekomst nog met Party Ride op stap gaan. Bedankt om ons veilig terug naar huis te brengen chauffeur. Een aanrader voor iedereen die een limousine nodig heeft.

Party Ride bv

Party Ride bv

Rit met de oldtimer ter gelegenheid van onze 40 ste huwelijksverjaardag

|Michael Grieve (Michael Grieve)|31/01/2018

Om onze 40ste huwelijksverjaardag te vieren hadden onze kinderen en partners een rit met een oldtimer geregeld.
Onze eerste kennismaking met Party Ride.
Ik kan hier enkel positieve dingen over schrijven. Perfect op afspraak, chauffeur in kostuum en correcte en vriendelijke service.
Met andere woorden: Een aanrader als je op zoek gaat naar een origineel vervoer.

Feestvervoer

Zoek je naar 'feestvervoer' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan 3 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Feestvervoer: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor feestvervoer in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor diensten als feestvervoer, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar feestvervoer. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...