Polyvalente Ruimte

Op zoek naar 'polyvalente ruimte'? In onze database vind je alle leveranciers die polyvalente ruimte aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'polyvalente ruimte'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

HUM Tielrode

HUM Tielrode

Schrijf review Tielrode (Temse)

We verhuren onze polyvalente ruimte (40 m²) tot max. 30 personen (zittend) of max. 50 personen (staand). Bij gebruik van de zaal kan u gebruik maken van onze grote, rustgevende tuin, midden in een groene omgeving.

Feestzaal Parochiaal Centrum Koninksem Tongeren

Feestzaal Parochiaal Centrum Koninksem Tongeren

Schrijf review Tongeren Koninksem

Onze Parochiezaal beschikt over een ruime polyvalente zaal. Geschikt voor 120 tot 180 personen afhankelijk van het type evenement. De ideale locatie in een landelijke omgeving voor een feestje, babyborrel, bbq, receptie, tentoonstelling,...

Diggie vzw

Diggie vzw

Schrijf review Brakel

Ben je op zoek naar een ruimte om te vergaderen, gezellige filmavond, plaats voor een hobby uit te oefenen... dan kan de wolruimte wel the place to be zijn! De wolruimte is een warme ruimte van 64m² met keukenhoek.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Polyvalente Ruimte

Op zoek naar 'polyvalente ruimte' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst 4 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest.

Polyvalente ruimte: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor polyvalente ruimte op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, toch?

Voor zaken als polyvalente ruimte, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar polyvalente ruimte. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

'Mons 2015' levert nieuw congrescentrum op

'Mons 2015' levert nieuw congrescentrum op

In Bergen werd deze maand het nieuwe congrescentrum MICX voorgesteld aan de pers. Een project dat werd opgestart in het licht van Mons 2015, Culturele hoofdstad van Europa.