Zigeunerorkest

Op zoek naar 'zigeunerorkest'? In onze database vind je alle leveranciers die zigeunerorkest aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'zigeunerorkest'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'zigeunerorkest'.

Unieke Dagvoorzitter

Unieke Dagvoorzitter

Goed en aangenaam perfect gecombineerd

|Rogier Brink (Ommelander Ziekenhuis Groningen)|04/09/2019

Voor een inhoudelijke bijeenkomst voor een kleine 100 stakeholders in de zorg van Noordoost Groningen hebben wij Femke Wolthuis gevraagd als dagvoorzitter. Dankzij haar inzet en aanpak is dat een groot succes geworden. Daarbij dacht Femke al in de voorbereidingen mee met de opzet van het programma en zorgde zij er mede voor dat enkele essentiële aanpassingen konden worden gedaan die het programma beter en leuker maakte. Tijdens de avond zelf wist ze met haar inhoudelijke kennis, gecombineerd met haar leuke aanpak de perfecte combinatie te vinden. Inhoudelijk genoeg om iedereen geïnteresseerd te houden en leuk en ontspannen genoeg om ervoor te zorgen dat de deelnemers ook een zeer aangename avond hadden. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Unieke Dagvoorzitter

Unieke Dagvoorzitter

Prestenatie Femke Wolthuis

|Tineke Blokdijk (Stichting Odion)|08/07/2019

Femke presenteerde het afscheidsfeest van onze Odion-bestuurder. Zij verstaat samen met Eric de kunst er voor elk niveau een feestje van te maken met haar prettige persoonlijkheid waarbij een ieder zich op zijn gemak voelt. Zij schakelt snel, is grappig, creatief en inlevend.in de besprekingen voorafgaand aan de middag dacht zij goed mee en had diverse bruikbare tips. Het pianospel van Eric is een waardevolle aanvulling.
Wij kijken met heel veel plezier terug op de samenwerking met Femke.

Unieke Dagvoorzitter

Unieke Dagvoorzitter

Prettige samenwerking en vakkundige voorbereiding!

|Wendy Koolhaas (Zorgpleinnoord)|05/07/2019

Bij deze wil ik laten weten dat wij en onze deelnemers zeer genoten hebben van de dagvoorzitter op de conferentie Verandering vraagt LEF. Heel erg leuk en boeiend hoe het inhoudelijke deel wordt opgepakt, met een komische noot. Mede dankzij de inhoudelijke voorbereiding waar aandacht aan wordt besteed door Eric en Femke, maar ook doordat ze als duo het erg leuk tegen elkaar uitspelen. De vraag ‘hoe waardeert u de dagvoorzitter Femke Wolthuis” is eigenlijk altijd beantwoord met zeer interessant. Daarnaast is er op deze vraag vaak een toelichting gegeven. Enkele quotes:
“Wat een energie en bevlogenheid. Ik vond het een feestje om naar haar te kijken en te luisteren (en dat geldt ook voor haar side kick)”
“Humor en kwaliteit”
“deskundig en inspirerend grappig!”
“Energiek en sprankelend”
“Echt geweldig interessant en heel goed te volgen.”
“opening wat druk in combinatie met veel te warme ruimte”
“Spontaan met humor; echt een leuke dagvoorzitter!”
“ontspannen, creatief, doeltreffend, inhoudelijk”
“Combinatie inhoud met cabaret - erg leuk!”
“Leuk, afwisselend, humoristisch, inspelend op publiek”

Unieke Dagvoorzitter

Unieke Dagvoorzitter

Aangenaam professioneel

|Lex van Horssen (KPN)|05/07/2019

Twee keer heb ik met Femke mogen samenwerken waarin zijn de rol van gespreksleider had tijdens een dialoog met relaties van ons bedrijf. Twee keer werd het een groot succes. De wijze waarop zij haar voorbereiding aanpakt is erg professioneel. Dat geeft vooraf al rust en vertrouwen dat het goed gaat komen. Femke laat op haar eigen aangename manier mensen met elkaar in discussie gaan waarbij ze iedereen in de gelegenheid stelt om een bijdrage te leveren. Door haar scherpte weet ze telkens het maximale uit de groep te halen zodat je er echt mee vooruit kan.

Zigeunerorkest

Zoek je naar 'zigeunerorkest' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan 4 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Zigeunerorkest: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor zigeunerorkest op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als zigeunerorkest, zigeunerensemble, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar zigeunerorkest. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: zigeunerensemble, ...