Planten Verhuur

Op zoek naar 'planten verhuur'? In onze database vind je alle leveranciers die planten verhuur aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'planten verhuur'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Vandersmissen Feestservice

Vandersmissen Feestservice

Schrijf review Hoogstraten

Vandersmissen Feestservice gaat voor 'heerlijk · eerlijk · sfeerlijk' Het is onze filosofie en onze drijfveer. Het is ons DNA.

Plantenverhuur Van de Velde

Plantenverhuur Van de Velde

Schrijf review Kluizen

Wij zijn gespecialiseerd in plantenverhuur en plantendecoratie op beurzen in binnen- en buitenland, evenementen, feesten, openingen, enz.

FAEK . plant your event

FAEK . plant your event

Schrijf review Merelbeke

Op zoek naar wat plant power? Of misschien zelfs wat flower power? Bij FÆK zit je aan het juiste adres. What’s in a name... wij verhuren artificiële bomen, -planten en -bloemen van de hoogste kwaliteit.

Partyplant

Partyplant

Schrijf review Bilzen

Partyplant verhuurt allerhande levende planten om uw feesten in te kleden. Voor al uw feesten van huwelijk tot babyborrel, van opendeurdag tot verjaardagsfeest Alles wordt geleverd en terug opgehaald.

Flora Facto

Flora Facto

Schrijf review Duffel

Flora Facto bvba is gegroeid tot één van de grootste spelers in de verkoop en verhuur van kunstplanten, plantenbakken en een grote verscheidenheid aan groen- en themadecoraties.

Plantrent bvba

Plantrent bvba

Schrijf review Beerse

We zijn er van overtuigd dat wij van nut kunnen zijn bij de organisatie van evenementen, seminaries, beurzen, enz… Wij zijn reeds vijf generaties actief in groenvoorziening, decoratie en plantenteelt.

Florabel

Florabel

Schrijf review Erondegem (Erpe-Mere)

Florabel is de specialist voor al uw prachtige bloem- en ballondecoraties, voor elke gelegenheid, voor elk budget.

Green Rent bvba

Green Rent bvba

Schrijf review Sint-Katelijne-Waver

Gespecialiseerd in verhuur van diverse planten.

GrowingArt

GrowingArt

Schrijf review Poeldijk

Verhuur van [tropische] planten zoals palmen, verhuur van bloemen, bomen, decor, decoratiemateriaal en groendecoratie's. Onze 24 uur service dienst staat letterlijk dan en nacht voor U klaar.

No Photo Available

Koolhaas Concepts

Schrijf review Nieuwerkerk aan den IJssel

Koolhaas Concepts startte met de verkoop van bloem- en groendecoratie en groeide uit tot het ontwikkelen van totaalconcepten voor de aankleding van evenementen.

No Photo Available

Mi-Fleurs bvba

Schrijf review Overijse

De specialiste van planten verhuur - planten & bloemen decoratie... Alle soorten van planten voor uw evenement (laurier, buxus, palmbomen...).

Planten Verhuur

Op zoek naar 'planten verhuur' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je maar liefst 11 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Planten verhuur: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor planten verhuur in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als planten verhuur, verhuur planten, plantenverhuur, planten evenementen, planten verhuur evenementen, verhuur van planten, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar planten verhuur. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: verhuur planten, plantenverhuur, planten evenementen, planten verhuur evenementen, verhuur van planten, ...

Artikels

Plantenverhuur Van de Velde neemt Euroflower over

Plantenverhuur Van de Velde neemt Euroflower over

Plantenverhuur Van de Velde uit Kluizen, neemt Euroflower uit Aalsmeer (NL) gedeeltelijk over.