header

Entertainment Evenement

Zoek je 'entertainment evenement'? Hier vind je leveranciers die entertainment evenement aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'entertainment evenement'.
 • Peaky Hats

  Peaky Hats

  Peaky Hats kast

  Wij hebben vorig jaar september bij Kenny de Peaky Hats kast ingehuurd. Dit was zeker een toegevoegde waarde voor de ruimte en het zag er ontzettend fancy uit.
  En de communicatie met Kenny heb ik als prettig ervaren, duidelijk en professioneel.
  De Peaky Hats kast is een echte aanrader!

  Nadja van den Heuvel-Meulensteen - DPD Nederland - 27/09/2019

 • Peaky Hats

  Peaky Hats

  Recensie

  What you see is what you get! Super enthousiaste jongens die weten wat ze doen en de uitstraling en uitvoering van de activiteiten is top.
  Een aantal keer met ze gewerkt en daar ben ik heel tevreden over.

  Marie-Louise Marie-Louise - WF Communicatie - 27/09/2019

 • Peaky Hats

  Peaky Hats

  Verrassend entertainment uitstekende service

  Voor verrassend entertainment moet je bij Peaky Hats zijn. Ze denken creatief mee in het concept en verzorgen het voortraject en de uitvoering tot in detail.

  Judith Elshof - JuDid Events - 24/09/2019

 • Peaky Hats

  Peaky Hats

  Geweldig voor op je bruiloft

  Een fantastische invulling voor op je bruiloft. Eens iets anders dan een receptie of wellicht als gastenbezigheid tijdens je foto shoot. De whiskey tasting werd positief ontvangen door de heren in het gezelschap.
  Kenny was correct en snel in de communicatie en was op de afgesproken dag op tijd aanwezig en op tijd opgebouwd. Ik ga hem zeker aanraden bij andere bruidsparen.

  Liz van de Lande - Weddingbliz - 23/09/2019

Entertainment Evenement

Zoek je 'entertainment evenement'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze leveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Entertainment evenement: alles op één website

Wij hebben alle info over entertainment evenement op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als entertainment evenement, event entertainment, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Link toevoegen

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar entertainment evenement.

Tags: event entertainment, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!