Entertainment Evenement

Op zoek naar 'entertainment evenement'? In onze database vind je alle leveranciers die entertainment evenement aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'entertainment evenement'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'entertainment evenement'.

Peaky Hats

Peaky Hats

Top sfeer.

|Koen de Haas (Koen de Haas Fotografie)|04/09/2020

Peaky Hats leren kennen tijdens een shoot. Als fotograaf kun je je werk onbezorgd doen als de setting klopt, af is en voor zichzelf spreekt. De materialen, aankleding en setting waren top verzorgd.
Voor mij is Peaky Hats een F ijne betrouwbare partner om welke setting dan ook om te toveren voor een sfeervolle shoot of feest.

Peaky Hats

Peaky Hats

Peaky Hats voor Coca-Cola

|Thijs de Vos (Coca-Cola European Partners)|02/09/2020

Een super samenwerking! ism met Peaky Hats hebben we een zeer geslaagde invulling gegeven aan een bar incl. styling tijdens de Entree awards editie van 2019. In de aanloop naar het event erg prettig geschakeld over de integratie van de merken Royal Bliss en Coca-Cola Signature Mixers. Het resultaat: een authentiek geheel waarbij de stijl van Peaky Hats erg onderscheidend is. De 'geheime' doorgang in de backbar verraste en de professionals van Peaky Hats maken de styling op locatie echt compleet. Perfect voor de creatieve invulling en aankleding van een event die de bezoekers bij blijft.

Peaky Hats

Peaky Hats

Intieme bruiloft 20 augustus 2020

|Sofie Horsman|02/09/2020

We hebben op 20 augustus 2020 een geweldige buitenbruiloft kunnen vieren dankzij Peaky Hats. We waren van plan een grote buitenbruiloft te vieren, helaas gooide Corona roet in het eten. Kenny dacht met ons mee en kwam tot een geweldig kleinschalig alternatief waar we met alleen familie toch een intieme bruiloft hebben kunnen vieren. Het was nog mooier dan we ons voor hadden gesteld. Aanrader dus!

Peaky Hats

Peaky Hats

Een betrokken en prettige samenwerkingspartner

|Roy Dieker (Buijtels Buitengewone Tuinen)|02/09/2020

Met veel plezier hebben we inmiddels meerdere keren samengewerkt met Peaky Hats. Het bedrijf denkt graag in oplossingen, hebben fantastisch gave decoratie materialen en hebben het feilloos in de vingers om een fantastisch sfeervolle omgeving te creëren. Voor verschillende marketing campagnes heeft Peaky Hats het decor samengesteld. In onze beleving kennen en kunnen we meer door samen te werken en ervaren we ook bij de mannen van Peaky Hats.
Drie kernwoorden die hen het best zouden omschrijven:
Integer, punctueel en creatief.
Wat ons betreft een aanbeveling waard voor styling decors of als creatief sparringpartner om een buitengewoon thematische omgeving te creëren.

Entertainment Evenement

Op zoek naar 'entertainment evenement' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst 4 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Entertainment evenement: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor entertainment evenement in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor diensten als entertainment evenement, event entertainment, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar entertainment evenement. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: event entertainment, ...

Artikels

Onderzoek: mensen verlangen naar evenementen

Onderzoek: mensen verlangen naar evenementen

Mensen verlangen naar live-evenementen én ze hebben er verrassend veel voor over om ze weer te kunnen bezoeken. Er is veel vertrouwen in de veiligheid en men is bereid om diverse maatregelen te accepteren en rekening te houden met kwetsbare groepen.