header

Catering Festival

Zoek je 'catering festival'? Op eventplanner.be vind je toeleveranciers die catering festival aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'catering festival'.
 • FoodWorldBest

  Verjaardagsfeestje

  Vorige week mijn verjaardagsfeestje geheel laten verzorgen door FoodWorldBest.
  Het is een super feest geworden dankzij de goede zorgen, heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel.
  Zeer aan te bevelen!!

  Nico van den Berg - 29/08/2020

 • FoodWorldBest

  Catering aan huis

  Wij hebben foodworldbest laten komen voor onze housewarming. Alles was geregeld tot in de puntjes. Al onze gasten hebben genoten van eten. Heb veel goede complimentjes gekregen!

  Sandry Van Heerebeek - - - 27/08/2020

 • FoodWorldBest

  Onbeperkt hamburgers aan huis

  Via FoodWorldBest een Amerikaanse hamburgerfoodtruck aan huis laten komen. Gasten konden 2 uur onbeperkt hamburgers eten en mochten ze zelf samenstellen. Hadden voor de kleine kinderen zelfs een ijsje bij als verrassing. Super goede service in het voortraject. Denken intensief met je mee. Op de dag zelf gezellige en goedlachse personeelsleden die duidelijk bijdragen aan de sfeer en ook nog goed zijn in het bereiden van kwalitatief lekkere hamburgers.

  Raoul de Vries - 27/08/2020

 • Melis Events bvba

  Melis Events bvba

  Top

  Een TOP bedrijf

  Artur Ivlev - The Alpha Events - 28/12/2017

Catering Festival

Zoek je 'catering festival'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je maar liefst toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Catering festival: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van catering festival op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als catering festival, festivalcatering, catering festivals, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventleverancier aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar catering festival.

Tags: festivalcatering, catering festivals, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties