Wie Is De Mol

Op zoek naar 'wie is de mol'? In onze database vind je alle leveranciers die wie is de mol aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'wie is de mol'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'wie is de mol'.
 • Uitjesbazen

  Uitjesbazen

  Uitjesbazen

  Ontzettend leuk bedrijf met veel verschillende uitjes! Zeker de moeite waard om een uitje te boeken. Zelf Out of the box gespeeld echt een teambuilding activiteit! Volgende uitje is weer bij Uitjesbazen!

  Pam Pam - - - 04/08/2019

 • Uitjesbazen

  Uitjesbazen

  Tot in de puntjes verzorgd

  Wat een middag hebben wij gehad. Wij dachten even op een ontspannen uitje te gaan totdat we ineens gegijzeld werden en terecht kwamen in een mysterieuze, zeer mooi opgemaakte escape room. De overvaller met bivakmuts acteerde zeer goed en voorzag ons van de juiste ondersteuning. Uiteindelijk konden we de kamer net op tijd verlaten en konden we het terras op om onze activiteit te evalueren. We hebben er nog lange tijd over gehad hoe vet we het wel niet gehad hadden! Uitjesbazen, bedankt voor dit leuke uitje!

  Willem den Dekker - BV van den Broek - 29/07/2019

 • Uitjesbazen

  Uitjesbazen

  Geweldige middag gehad!

  Onlangs hebben we met onze afdeling (80 personen) een geweldige teambuilding middag gehad. Geweldig om iedereen zo fanatiek en enthousiast bezig te zien. Bedankt Uitjesbazen

  Jasper van Rozendaal - Shell - 12/07/2019

Wie Is De Mol

Op zoek naar 'wie is de mol' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst 2 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Wie is de mol: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor wie is de mol in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als wie is de mol, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar wie is de mol. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

Rechter verbiedt teambuilding 'Wie is de mol?'

Rechter verbiedt teambuilding 'Wie is de mol?'

Evenementenbureau TB Events mag geen 'Wie is de mol' groepsuitjes meer organiseren. De rechtbank in Arnhem verbood het gebruik van de naam van het gelijknamige populaire televisieprogramma.

Video Mapping verhoogt interactie met publiek

Video Mapping verhoogt interactie met publiek

Video Mapping zou wel eens dé festivaltrend van 2012 kunnen worden. Door middel van visuals krijgt de videoprojectie op het podium een extra dimensie die de interactie met het publiek vergroot.

5 mooie evenementenlocaties in Breda

5 mooie evenementenlocaties in Breda

Organiseer je een evenement in Breda? En zoek je nog een prachtige evenementenlocatie in Breda? Onze redactie selecteerde 5 Bredase eventlocaties die je gezien moet hebben.

Avontuur en natuur zijn ideale mix voor teambuilding

Avontuur en natuur zijn ideale mix voor teambuilding

De Ijsmolenhoeve, de eigen locatie van Tsjaka Adventure, is met zijn eigen kinderboerderij en avonturenpark een ideale outdoor locatie voor een dagje 
uit. 

Horeca Awards kroont beste cateraar en feestzaal

Horeca Awards kroont beste cateraar en feestzaal

Naar goede gewoonte werden eerder deze week de jaarlijkse Horeca Awards uitgereikt. De Horeca Awards hadden ook oog voor de eventsector met de categorieën beste cateraar en beste feestzaal.

Politie legt bedrijfsfeest stil: 30 werknemers feesten met alcohol, deejay en frietkramen

Politie legt bedrijfsfeest stil: 30 werknemers feesten met alcohol, deejay en frietkramen

De politie heeft vrijdagnamiddag een bedrijfsfeest stilgelegd bij Eduard in Balen, een fabrikant van aanhangwagens. Dertig werknemers waren er aan het feesten, inclusief alcohol, twee frituurwagens en een deejay.

ZEEven troeven van Oostende als eventlocatie

ZEEven troeven van Oostende als eventlocatie

Wil je je collega’s binnenkort trakteren op een memorabele teambuilding? Of is de nood hoog om eindelijk nog eens een fysieke meeting te organiseren? Dan ben je in Oostende...

Organisatoren festival Vestiville opgepakt: chaos, afgelast, verdacht van oplichting

Organisatoren festival Vestiville opgepakt: chaos, afgelast, verdacht van oplichting

Het parket van Limburg is een onderzoek gestart naar mogelijke fraude door het geflopte festival Vestiville. Drie leden van de organisatie werden gisteravond opgepakt. Ze worden verdacht van oplichting, witwassen en het misbruik van vertrouwen.

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties