Cocktailbar

Zoek je 'cocktailbar'? Op deze pagina vind je eventleveranciers die cocktailbar aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Cocktailbar

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.75/10. Gebaseerd op 51 reviews over bedrijven in de categorie 'cocktailbar'.
 • Grunewald.bar

  Grunewald.bar

  Workshop cocktails

  Zelfs na verschillende deadlines haalt peter het beste in zijn klanten naar boven alsof het zijn naturel is.
  Weinigen gegeven. Een groot mijnheer verdient respect. Proficiat peter. Tastefull in many ways!

  Mario Claeys - Creo - 09/06/2018

 • Grunewald.bar

  Grunewald.bar

  Mocktailworkshop 7 juni

  Dag Peter
  Wij willen je via deze weg nog eens bedanken voor de leuke mocktail workshop.
  Eigenlijk hebben we er niets op aan te merken.
  Communicatie vooraf verliep vlot, u was tijdig ter plekken, u wist de gasten een leuke tijd te bezorgen. Was helemaal top!
  U heeft zich ook heel goed kunnen aanpassen aan onze uren, en 5x alles opnieuw doen is niet niets natuurlijk. Maar dat heeft u uitstekend gedaan.
  Dankuwel voor de leuke samenwerking en tot nog eens :-)
  Groetjes,
  Sarah en Kimberly

  Sarah Maris - Escape - 08/06/2018

 • The Golden baravan

  The Golden baravan

  Golden service bij the Golden Baravan!

  Top bediening in een fantastisch kader (mooie gouden bar/car-avan). Ideaal voor feestjes allerhande. samen met de klant bekijken ze wat er nodig is op het event en passen hun assortiment aan. Er wordt echt geluisterd en dat is echt een pluspunt! Op mijn volgend feestje zijn zij alvast aanwezig!

  Sophie Wils - Vastgoedfoto - 29/05/2018

 • The Golden baravan

  The Golden baravan

  Lekkere gins. Mmm

  Zeer vriendelijke bediening. En een ruim assortiment aan lekkere drankjes. Was een leuke verassing voor de genodigden op ons tuinfeest.

  JanFrederik Goyvaerts - 27/05/2018

Cocktailbar

Op zoek naar 'cocktailbar'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst bedrijven om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Cocktailbar: alles op één website

Wij hebben alle info over cocktailbar in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als cocktailbar, mobiele cocktailbar, cocktailbar huren, verhuur cocktailbar, cocktailbar verhuur, cocktailbar op locatie, cocktailbar thuis, tropische cocktailbar, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar cocktailbar.

Tags: mobiele cocktailbar, cocktailbar huren, verhuur cocktailbar, cocktailbar verhuur, cocktailbar op locatie, cocktailbar thuis, tropische cocktailbar, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!