Frisse ideeën voor een lekkere Summerdrink op je bedrijf

Frisse ideeën voor een lekkere Summerdrink op je bedrijf

Bijna juni! De komende maand zullen er heel wat drinks op kantoor of op het bedrijf plaatsvinden. Hieronder vind je vier concepten die er extra pit en smaak aan toevoegen.

 

De 4 concepten op een rij:

 

 

Gin-tonic bar blijft populair

De gin-tonics boeten niet in aan populariteit! Er bestaat al een enorm aanbod op de markt en met de regelmaat van de klok verschijnen er nieuwe merken. Ook de smaken van tonics blijven evolueren. Peter Grunewald van Grunewald.bar: "net door die nieuwe tonics, kan ik bij Grunewald.bar heel wat alcoholvrije alternatieven maken. Er is voor elk wat wils!"

 

 

Tuinbar / Aperitiefbar

La Bella Italia is hét land van de aperitieven. Het grote voordeel van deze drankjes is dat ze een laag alcoholpercentage hebben. Zo kun je er toch eentje extra van drinken. En bovendien zijn veel van deze aperitieven echte smaakbommen. Je kunt traditionele Prosecco toevoegen aan een drankje, maar er zijn ook nog wel andere combinaties mogelijk.

 

Zomertip: de tuinbar / aperitiefbar combineren met in houtoven gebakken pizza's.

 

 

Mocktailbar

Meer dan ooit zijn mocktails 'hot'. Rijden en drinken gaan niet samen en bij veel bedrijven geldt een absolute nultolerantie op het gebruik van alcohol. Geen probleem, want met de mocktailbar geef je je drink evenveel smaak en glans.

 

Zomertip: het mocktailbarconcept wordt bij de lunch vaak gecombineerd met een foodtruck. Een mooi teken van waardering voor je collega's.

 

 

Cocktailbar / mocktailbar

Cocktails zijn uiteraard niet weg te denken, maar de mierzoete drankjes van vroeger zijn wel passé. Peter: "meer dan ooit spelen we bij Grunewald.bar daar op in en werken met kruiden en verse en seizoensgebonden producten. Bij de cocktailbar kunnen we bovendien alle cocktails alcoholvrij serveren. Zo is het voor al je gasten FEEST!"

 

Zomertip: De perfect match als aperitief voor de BBQ.

 

 

Meer baropstellingen mogelijk

Bij Grunewald.bar kun je voor elk event ook kiezen uit vier verschillende baropstellingen. Voor de Summerdrinks is de palletbar en de grote mobiele bar uitermate geschikt en populair.

 

No time to waste

Nog een laatste tip, wacht niet te lang meer om je drink vast te leggen, traditioneel houden veel bedrijven eind juni een drink. Cheers.

grunewald.bar

Bron: Foto: Grunewald.bar i.o. van Actevents

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Advertenties