Acrobatiek Act

Op zoek naar 'acrobatiek act'? Op onze website vind je toeleveranciers die acrobatiek act aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'acrobatiek act'.
 • Amai producties - Compagnie Amai

  Amai producties - Compagnie Amai

  # verlies

  "Iemand verloren? Gemis kruipt in de kleren... Schrijf mee aan ons levend monument!"
  Dit vroegen we aan honderden leerlingen op 13 Oost-Vlaamse scholen.
  Het doel? Gedachten en emoties over verlies, gemis en rouw in beweging brengen bij jongeren.
  Een levend monument van Compagnie Amai! beeldde in een korte act van 10 minuten een verlies ervaring uit in 5 poses. Van een enthousiaste handzwaai bij het zien van een bekende, tot het in elkaar gedoken zitten van verdriet nadat hij een bekende verloor door een ingrijpende gebeurtenis.
  Het was een intense ervaring en wij benadrukken de vlotte samenwerking met de fantastische mimespelers Kenny en Pieter van Compagnie Amai!.
  De reacties die wij achteraf ontvingen bewijzen dat beiden ter plaatse indruk maakten op de jongeren en hen duidelijk prikkelden stil te staan bij verlies en rouw.

  Hilde Borms - huisvandeMens Aalst - 13/06/2017

 • Amai producties - Compagnie Amai

  Amai producties - Compagnie Amai

  Echte toppers!

  Compagnie Amai is een lawine aan creatieve ideeën. Voor ons bedrijfsevent met het thema sprookjes, bedacht het team speelse, verfrissende ideeën waar de gasten de hele avond lang over gesproken hebben. We hebben ons geen moment verveeld. Bedankt!

  Joris D. - 29/05/2017

 • Amai producties - Compagnie Amai

  Amai producties - Compagnie Amai

  Een meerwaarde voor ons evenement

  Voor ons jaarlijkse evenement Picknick Plein Public (Oxfam-Wereldwinkels, Broederlijk Delen, Studio Globo), zorgde Compagnie Amai al twee keer voor de animatie en dit was telkens een groot succes. Zowel de acteurs als de filmploeg zorgden voor een leuke sfeer en brachten de boodschap van het evenement op een ludieke manier mee over. Een grote meerwaarde voor ons evenement en een samenwerking die we graag in de toekomst verderzetten.

  Ruby Kikken - Oxfam-Wereldwinkels - 22/05/2017

 • Amai producties - Compagnie Amai

  Amai producties - Compagnie Amai

  expertise

  Ihkv mijn studies werk ik dit jaar een praktijkonderzoek uit. Gezien ik zelf grote fan ben van impro, voer ik onderzoek rond dit genre. Katrien deelde spontaan haar expertise en bevindingen vanuit haar ervaringen. Ook kreeg het verdere diepgang door het improgegeven psychologisch te gaan benaderen. Iets wat mijn onderzoek toch een niveautje hoger getild heeft. Nogmaals dank !

  Ann De Craene - 1979 - 19/05/2017

Acrobatiek Act

Op zoek naar 'acrobatiek act'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Acrobatiek act: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van acrobatiek act in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als acrobatiek act, komische acrobatiek, acrobaten, acrobatie, acrobaat, luchtacrobaat, dansante acrobatiek, luchtacrobatiek, acrobate, acrobatics, aerial acrobatics, acrobatisch, acrobatic, acrobatic shows, lucht acrobatiek, grond acrobatiek, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar acrobatiek act.

Tags: komische acrobatiek, acrobaten, acrobatie, acrobaat, luchtacrobaat, dansante acrobatiek, luchtacrobatiek, acrobate, acrobatics, aerial acrobatics, acrobatisch, acrobatic, acrobatic shows, lucht acrobatiek, grond acrobatiek, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!