Acrobatiek Act

Op zoek naar 'acrobatiek act'? Op onze website vind je toeleveranciers die acrobatiek act aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.65/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'acrobatiek act'.
 • Amai producties - Compagnie Amai

  Amai producties - Compagnie Amai

  # verlies

  "Iemand verloren? Gemis kruipt in de kleren... Schrijf mee aan ons levend monument!"
  Dit vroegen we aan honderden leerlingen op 13 Oost-Vlaamse scholen.
  Het doel? Gedachten en emoties over verlies, gemis en rouw in beweging brengen bij jongeren.
  Een levend monument van Compagnie Amai! beeldde in een korte act van 10 minuten een verlies ervaring uit in 5 poses. Van een enthousiaste handzwaai bij het zien van een bekende, tot het in elkaar gedoken zitten van verdriet nadat hij een bekende verloor door een ingrijpende gebeurtenis.
  Het was een intense ervaring en wij benadrukken de vlotte samenwerking met de fantastische mimespelers Kenny en Pieter van Compagnie Amai!.
  De reacties die wij achteraf ontvingen bewijzen dat beiden ter plaatse indruk maakten op de jongeren en hen duidelijk prikkelden stil te staan bij verlies en rouw.

  Hilde Borms - huisvandeMens Aalst - 13/06/2017

 • Aerial Art - Magical Air Theatre

  Aerial Art - Magical Air Theatre

  De bedreigde zwaan van Asselijn en de gouden figuur uit de Nachtwacht tot leven gebracht!

  Lieve Simone, lieve Axel, Hoe gaat het met jullie, alles weer tot rust gekomen na de geweldige show afgelopen week? Ik moet zeggen dat ik nog steeds 'very thrilled' ben met het resultaat van het evenement. Alles verliep op rolletjes en de feedback van de gasten is zeer goed geweest. Sommigen beweerden dat dit het beste gala diner ooit was in de 48 jarige geschiedenis van dit evenement. Dat is nogal een compliment, nietwaar? De show 'WONDERLAND' heeft absoluut bijgedragen aan het succes van de avond en ik wil jullie nogmaals bedanken. De hele aanpak van jullie bedrijf is zeer professioneel, creatief en kwaliteit van het hoogste niveau. De details zoals uitgewerkt in de show en de kostuums waren prachtig. Luitenant Willem van Ruytenburg stapte als het ware uit het schilderij, evenals Jan Asselijns' bedreigde zwaan. AERIAL ART heeft voldaan aan de hoge normen van mijn cliënt en van de locatie, wat een grote prestatie is. Ik weet dat jullie een heleboel inspanningen hebben gezet ter voorbereiding van de show en de logistiek. Dit heeft zeker vruchten afgeworpen en ik zal AERIAL ART met genoegen aanbevelen aan toekomstige klanten.

  Marischka Konings - MK Producties, congress agency - 12/06/2017

 • Aerial Art - Magical Air Theatre

  Aerial Art - Magical Air Theatre

  Professioneel perfectionisme!

  Voor de 2e keer met Aerial Art gewerkt op zowel een interne als externe productlancering van de Zuid-Afrikaanse wijn Chardonnay Pinot Noir van Boschendal. Beide keren was het een enorm succes! Het team van Aerial Art is professioneel, denkt mee en leeft zich in in het product en het evenement. Men past zich goed aan aan de wensen van de opdrachtgever en de locatie. Tijdens het zakelijke event werd alles tot in de puntjes geregeld en met elkaar besproken en was het team ook flexibel wat betreft aanpassingen in het tijdschema. Vakkundige en ook vriendelijke mensen waar we heel fijn mee hebben gewerkt. Kortom; wat ons betreft absoluut voor herhaling vatbaar, want er zijn vele mogelijkheden voor shows op maat.

  - 09/06/2017

 • Amai producties - Compagnie Amai

  Amai producties - Compagnie Amai

  Echte toppers!

  Compagnie Amai is een lawine aan creatieve ideeën. Voor ons bedrijfsevent met het thema sprookjes, bedacht het team speelse, verfrissende ideeën waar de gasten de hele avond lang over gesproken hebben. We hebben ons geen moment verveeld. Bedankt!

  Joris D. - 29/05/2017

Acrobatiek Act

Op zoek naar 'acrobatiek act'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Acrobatiek act: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van acrobatiek act in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als acrobatiek act, komische acrobatiek, acrobaten, acrobatie, acrobaat, luchtacrobaat, dansante acrobatiek, luchtacrobatiek, acrobate, acrobatics, aerial acrobatics, acrobatisch, acrobatic, acrobatic shows, lucht acrobatiek, grond acrobatiek, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar acrobatiek act.

Tags: komische acrobatiek, acrobaten, acrobatie, acrobaat, luchtacrobaat, dansante acrobatiek, luchtacrobatiek, acrobate, acrobatics, aerial acrobatics, acrobatisch, acrobatic, acrobatic shows, lucht acrobatiek, grond acrobatiek, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!