Verhuur Bar

Op zoek naar 'verhuur bar'? In onze database vind je alle leveranciers die verhuur bar aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'verhuur bar'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Verhuur Bar

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Toogpunt

Toogpunt

Schrijf review Kontich

Toogpunt verhuurt originele huurtogen van de hoogste kwaliteit, die in eigen atelier worden ontwikkeld en geproduceerd.

No Photo Available

Design4rent / VIEWBOX

Schrijf review Brussel

Design4Rent verhuurt een groot assortiment designmeubilair, -verlichting en -accessoires van wereldberoemde ontwerpers. Met onze kwaliteitsproducten geven we uiteenlopende evenementen zoals beurzen, productpresentaties en feesten een uniek gezicht.

't Arendje Verhuur

't Arendje Verhuur

Schrijf review Waalwijk

Wij als arendje Verhuur geven door een snelle service en oog voor detail graag kleur aan uw feest, partij, evenement of andere gelegendheid.

Broekaert Valerie

Broekaert Valerie

Schrijf review Kruisem

'Bar Milie', een unieke - onvergetelijke sfeervolle bar.

Miresko

Miresko

Schrijf review Berlicum

Wij verhuren barren voor evenementen en festivals. we hebben verschillende soorten barren met allemaal hun kenmerkende uitstraling.

No Photo Available

Schoot Verhuur & Events bv

Schrijf review Amersfoort

De Ronde Bar verhuurt barren voor beurzen, feesten en evenementen. Mobiele bar, compleet met taps en koeling. LED-verlichting geeft de bar een unieke uitstraling. Uitvoering in hout, RVS en wit. Maatwerk en andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.

No Photo Available

Biertaphuren

Schrijf review Bunnik

biertaphuren voor het huren van bars, taps, tafels en stoelen maar ook voor al uw (fris)drank inkopen! Binnenkort een feestje? biertaphuren voorziet u van de juiste bars en taps met een ruime keuze aan (fris)dranken.

Verhuur Bar

Op zoek naar 'verhuur bar' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op onze website vind je niet minder dan 7 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Verhuur bar: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor verhuur bar in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als verhuur bar, verhuur bars, barverhuur, bar verhuur, huur een bar, huur bar, huur lounge bar, huur ronde bar, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar verhuur bar. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: verhuur bars, barverhuur, bar verhuur, huur een bar, huur bar, huur lounge bar, huur ronde bar, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties