Verhuur Festivaltenten

Op zoek naar 'verhuur festivaltenten'? In onze database vind je alle leveranciers die verhuur festivaltenten aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'verhuur festivaltenten'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Van Ham Tenten & Podia bv

Van Ham Tenten & Podia bv

15 reviews Bladel

Van Ham Tenten & Podia is al meer als 40 jaar een toonaangevend bedrijf op het gebied van tenten en podia.

Kontent Structures

Kontent Structures

Schrijf review Alphen aan den Rijn

Kontent Structures is uw verhuurpartner op het gebied van (semi-permanente) accommodaties voor evenementen, werkruimte en tijdelijke huisvesting.

Alphatentevent

Alphatentevent

Schrijf review Noordwijk

Bij Alphatentevent bieden we verschillende soorten tenten voor verschillende doeleinden aan. Heeft u een feest in uw achtertuin of moet de band op uw festival van een stijlvol dak worden voorzien? Geen probleem! 

Losberger De Boer

Losberger De Boer

Schrijf review Bree

De Boer is internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodaties voor o.a. grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en supermarkten.

De Kruijf Tenten bv

De Kruijf Tenten bv

Schrijf review Schalkwijk

Buitengewoon in tenten! Vanaf 1989 heeft De Kruijf Tenten ervaring met het bouwen van tenten en het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen.

Creative Structures

Creative Structures

Schrijf review Breda

Wij ontwerpen, ontwikkelen en produceren opvallende en duurzame lichtgewicht constructies. Techniek en design is onze passie!

KB tenten

KB tenten

Schrijf review Geel

U wil een tent huren of aankopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We zijn een firma gespecialiseerd in verhuren en verkopen van partytenten, pagodetenten en aluminium kadertenten.

No Photo Available

Toptents bvba

Schrijf review Lommel

Festivaltenten maken de aankleding van uw festival compleet. Daarom verhuurt TOP TENTS festivaltenten die gezien mogen worden. Als één van de grotere toeleveranciers in de Benelux kunnen wij u een zeer ruim assortiment aan festival-, circustenten, ...

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 15 reviews over bedrijven in de categorie 'verhuur festivaltenten'.

Van Ham Tenten & Podia bv

Van Ham Tenten & Podia bv

Prettige samenwerking

|Wim van Dijk (Oogenlust bv)|27/11/2018

Van Ham Tenten & Podia is voor ons een hele fijne en betrouwbare samenwerkingspartner.

Van Ham Tenten & Podia bv

Van Ham Tenten & Podia bv

Feedback

|Rik van der laak|17/10/2018

Voorbereiding is altijd goed, tekeningen die aangeleverd worden zijn duidelijk en correct. Snelle reacties via mail en/of telefoon. Op de afgesproken tijden op locatie. Enige nadeel is dat de prijsonderhandelingen soms moeilijk zijn, evenementen blijft een moeilijke en risico volle branche.

Van Ham Tenten & Podia bv

Van Ham Tenten & Podia bv

Meedenkend & Meewerkend!

|Sander Nijssen (Stichting JONG! Theater)|14/10/2018

In de totstandkoming van onze laatste twee musicalproducties is Van Ham Tenten & Podia een bijzonder prettige partners geweest. Van het meedenken in het concept, het ontwerpen van de bouwtekeningen tot de daadwerkelijke op- en afbouw van de ruwbouw van ons decor. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en welwillend om tezamen tot het juiste resultaat te komen!

Van Ham Tenten & Podia bv

Van Ham Tenten & Podia bv

Bokshaai Nostalgische Kermis

|Carlo van Mierlo|04/10/2018

Voor de tweede editie van Bokshaai Nostalgische Kermis hebben we ook deze keer weer een prachtige feesttent van de firma van Ham gebruikt.
Dit maal weer een slag groter en een nog mooier podium dan de vorige editie, ook de samenwerking in opbouw en afbouw verliep geheel volgens planning.
Over twee jaar gaan we weer aan de slag voor editie 3 van de kermis maar dat er een tent zal staan van de firma van Ham is wel zeker.
Met vriendelijke groeten,
Bestuur Bokshaai Kermis

Verhuur Festivaltenten

Op zoek naar 'verhuur festivaltenten' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je maar liefst 8 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Verhuur festivaltenten: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor verhuur festivaltenten op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor zaken als verhuur festivaltenten, festivaltent huren, verhuur festivaltent, festivaltent, festivaltenten, festival tent, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar verhuur festivaltenten. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: festivaltent huren, verhuur festivaltent, festivaltent, festivaltenten, festival tent, ...