header

Pendelbus

Zoek je 'pendelbus'? Op deze pagina vind je leveranciers die pendelbus aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'pendelbus'.
 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  Zeer positieve samenwerking

  We hebben nu bijna twee jaar een zeer positieve samenwerking met Taxitel. Taxi's komen zeer vaak op tijd en meestal worden we tijdig verwittigd mocht er toch onverwachts een vertraging zijn. Zeer tevreden!

  - Martin's Hotels sa - 05/07/2019

 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  snelle en vlotte service

  Als bedrijf kunnen we steeds rekenen op een vlotte samenwerking met Taxitel. Zij staan telkens vroeger klaar dan het uur van de afspraak en staan ook snel te plaatse. Doordat zij elke betaalkaart aanvaarden zijn zij ideaal voor onze internationale bezoekers . Taxitel is een topper.

  receptie Mechelen - P&G - 04/07/2019

 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  top

  topservice en zelfs voor de scootmobiel / rolstoel gebruiker

  wim weytjens - 04/07/2019

Pendelbus

Zoek je 'pendelbus'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Pendelbus: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van pendelbus in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als pendelbus, minibus, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar pendelbus.

Tags: minibus, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!