header

Verhuur Vitrinekasten

Op zoek naar 'verhuur vitrinekasten'? Hier vind je leveranciers die verhuur vitrinekasten aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'verhuur vitrinekasten'.
 • Exposurebox

  Exposurebox

  Volvo XC40 OOH campagne

  Samen met Exposurebox een campagne gedaan voor de Volvo XC40 in Arnhem. Locatie, vergunningen, creatie, concept, content wordt eerst goed doorgesproken waarna zij alles eigenlijk regelen. Tussendoor ook concepten ter goedkeuring waarna productie materiaal startte. Goed contact met eigenaar, snel kunnen schakelen en eigenlijk binnen 2 weken de campagne gestart waarbij de auto in exposurebox gedurende aantal dagen centrum Arnhem heeft gestaan. Veel traffic, veel aandacht en veel goede reacties ontvangen. Ook link kunnen leggen naar showroom waar mensen dus door het zien van de exposure box naartoe kwamen; mede door het promoteam wat erbij stond. Ook tevreden over prijs, speelt toch een belangrijke. Soms moet je ook gewoon dingen een keer doen!

  Henk Scholten - Henk Scholten Volvo - 12/04/2019

 • Exposurebox

  Exposurebox

  Experience Amazing met Lexus in de Exposurebox

  Op zoek naar opvallende reclame voor je product of dienst? Kies dan voor de Exposurebox zoals Lexus Nederland bij introductie van de nieuwe Lexus ES 300h - de allesbehalve standaard Executive Sedan - ook deed. De nieuwe Lexus was twee weken lang te zien in diverse high traffic stadscentra maar ook op de zakelijke toplocatie de Zuidas in Amsterdam!
  De persoonlijke aandacht vanuit Guido voor dit project en de effort die er van beide kanten ingestoken is, zorgde voor een zeer succesvolle campagne met hoge zichtbaarheid en een mooi aantal leads voor Lexus ES.

  Alexandra de Vries - Lexus Nederland - 18/02/2019

 • Exposurebox

  Exposurebox

  Samenwerking met Exposurebox

  Meermaals hebben we gebruikt gemaakt van de Exposurebox en telkens zijn we erg tevreden van de veelzijdigheid en netheid van de modules en de mogelijkheden die het ons geeft om op te activeren. Erg prettig en correct samenwerken!

  Gil Dejonghe - CityCubes - 14/01/2019

Verhuur Vitrinekasten

Zoek je 'verhuur vitrinekasten'? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Verhuur vitrinekasten: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor verhuur vitrinekasten op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als verhuur vitrinekasten, verhuur vitrines, vitrinekast huren, vitrine verhuur, vitrine huren, vitrinekast, vitrinekasten, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Link toevoegen

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar verhuur vitrinekasten.

Tags: verhuur vitrines, vitrinekast huren, vitrine verhuur, vitrine huren, vitrinekast, vitrinekasten, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties