header

Koffiewagen

Op zoek naar 'koffiewagen'? Op deze pagina vind je eventleveranciers die koffiewagen aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Koffiewagen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'koffiewagen'.
 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Op en top vriendelijkheid, creativiteit en heerlijke koffie!

  We deden beroep op de Koffie Camper voor het tuinfeest ter gelegenheid van de babyborrel van ons zoontje en kunnen dit alleen maar aanbevelen! Van het eerste contact tot de laatste afhandeling verliep het contact uiterst vlot. Zaakvoerder Kenneth werkt eerlijk en fair en heeft ook een prima indruk nagelaten op de gasten op het feest die ook laaiend enthousiast waren over de vriendelijkheid, service en koffiecreaties op vraag. 5 champagneglaasjes zijn dus zeker op zijn plaats!

  Evelyne Verhasselt - 27/08/2019

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  De Koffie Camper is de max!

  Een absolute meerwaarde voor jouw feest! 10/10

  Marino De Raedemaeker - BVBA Marino - 25/06/2019

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  Koffie Camper op Red Rock Rally

  Al enkele jaren werken we voor ons event samen met de Koffie Camper. Telkens een leuke, vlotte ervaring. Goede afspraken worden makkelijk gemaakt, waar iedereen tevreden over is.

  Edelbert Masschelein - Red Rock Rally - 14/05/2019

 • De Koffie Camper

  De Koffie Camper

  De koffie Camper

  Wij hebben een zeer goede service mogen ervaren.
  Mooi aanbod van producten!
  Hopend op een volgende samenwerking...

  Charlotte De Wilde - Gourmet Invent - 13/05/2019

Koffiewagen

Op zoek naar 'koffiewagen'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Koffiewagen: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor koffiewagen op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als koffiewagen, koffiekar, koffiemobiel, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar koffiewagen.

Tags: koffiekar, koffiemobiel, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!