Gps Game

Op zoek naar 'gps game'? In onze database vind je alle leveranciers die gps game aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'gps game'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Geoteam

Geoteam

90 reviews Lembeek

Geoteam creëert en organiseert interactieve GPS citygames met oog voor teamwork, communicatie en fun. Een persoonlijke touch of op maat uitgewerkte opdrachten worden door ons creatieve team naadloos ingepast in elke activiteit.

Breakout Bandits

Breakout Bandits

Schrijf review Berkel en Rodenrijs

We zijn een full service evenementenbureau met een passie voor verrassingen. We organiseren kleinschalige, op maat gemaakte evenementen over de hele wereld.

Dizzy-adventure

Dizzy-adventure

Schrijf review Mont-Houffalize

Zoek je voor je bedrijf uitstap iets origineel, of wil je een leuke dag met je vrienden, vereniging of collega's?

iChallenge bv

iChallenge bv

Schrijf review Herentals

iChallenge startte in 2008 en is sindsdien een sterk groeiend evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van interactieve Location Based Citygames voor bedrijven en particulieren in België en het buitenland.

No Photo Available

Supco events

Schrijf review Lommel

Evenementen- en artiestenbureau voor bedrijfsfeesten , teambuildings , themafeesten , GPS-tochten , (internationale) artiesten , steltlopers , levende standbeelden , workshops , opdrachten op maat , kinderanimatie , ... Mogelijk in België en Nederland!

Teross Events

Teross Events

Schrijf review Oss

Teross Events is een evenementenbureau welke gespecialiseerd is in maatwerkevenementen.

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Sportwijzer bv

Schrijf review Eibergen

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje, buitensportactiviteiten, een leuk themafeest voor uw personeel, familie of kennissen of misschien wilt u een spectaculaire attractie ter promotie van uw winkel[vereniging] of bedrijf?

No Photo Available

Living Story

Schrijf review Baarn

Living Story brengt verhalen tot leven tijdens spannende bedrijfsuitjes, workshops & trainingen en natuurlijk onze bekende games De Nacht van de Weerwolven, GPS Quest , The Target, Treasure of the Monk en Segway Safari.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 90 reviews over bedrijven in de categorie 'gps game'.

Geoteam

Geoteam

Monopolis - teambuilding

|Sara Peria (IP Hills NV)|02/06/2023

We kozen Monopolis als een van onze teambuildingactiviteiten en we hebben er echt van genoten! Het geeft de mogelijkheid om door het stadscentrum te wandelen terwijl je een band opbouwt/samenwerkt met collega's, wat de perfecte combinatie is. Gert was erg vriendelijk en duidelijk in het geven van instructies; Ik zou het zeker aanraden!

Geoteam

Geoteam

Merci Geoteam voor de geslaagde teambuilding!

|Mirte Boelen (BDO)|17/05/2023

Super teambuilding, duidelijke communicatie, fijne samenwerking ! Niets dan positieve feedback ontvangen van alle deelnemers!

Geoteam

Geoteam

Prima activiteit op maat en niveau van onze leerlingen.

|Geert Hoedt (Talent-Is CEVeurne ( VTI Veurne))|16/05/2023

Onze groep: leerlingen 2de jaar TSO - BSO VTI-Veurne. - Gespeelde spel: Sherlock Holmes
- De contacten met de organisatie lopen bijzonder vlot en is zeer duidelijk, er is een uitstekende opvolging. en correcte afhandeling.
- Het spel steekt goed ineen, staat op punt en klopt op alle vlakken ook ( geen klachten van dingen die niet werkten).
- Het spel sluit aan bij de leefwereld van de lln; ( gamen - gebruik GSM ) maakt het interessanter dan een klassiek stadsspel.
- Je krijgt onmiddellijk resultaten wat motiverend werkt voor lln.
- De fotoalbum aangeboden door de organisatie laat toe nog een nabespreking te doen in klas.
- Kostprijs is realistisch en voor onze leerlingen, in combinatie met een gratis verplaatsing en een goedkope middag aan zee, haalbaar.
Voor ons een bijzonder geslaagde activiteit en zeker voor herhaling vatbaar.

Geoteam

Geoteam

Teambuilding Leuven

|Kara Docx (Deloitte Consulting & Advisory BV/SRL)|12/05/2023

Goed voorbereid, voor jong en oud, leuke begeleider. Top!

Gps Game

Zoek je naar 'gps game' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst 8 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Gps game: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor gps game op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als gps game, gps tochten, gpsspel, gpsgame, gps city challenge, gps games, gps spellen, gps tours, gps spel, gps tocht, geo game, gps oriëntatietochten, geogame, location based games, gps quest, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar gps game. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: gps tochten, gpsspel, gpsgame, gps city challenge, gps games, gps spellen, gps tours, gps spel, gps tocht, geo game, gps oriëntatietochten, geogame, location based games, gps quest, ...