Meetingruimtes

Op zoek naar 'meetingruimtes'? In onze database vind je alle leveranciers die meetingruimtes aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'meetingruimtes'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meetingruimtes

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

In den Paardenhandel

In den Paardenhandel

Schrijf review Diksmuide

Een authentieke vakantievilla met alle moderne comfort, voor groepen tot 20 personen. Perfect voor families, collega's, teambuildings, seminars, bedrijfsevenementen, vergaderingen meetings of workshops.

Het Witte Paard Hotels & Events

Het Witte Paard Hotels & Events

Schrijf review Blankenberge

Het Witte Paard zorgt al sinds 1936 elke zomer voor een authentieke revueshow. Sinds enkele jaren is het Witte Paard uitgebreid met het 4-sterren hotel Pantheon Palace en het restaurant De Kotee Jardin. Samen vormen ze Het Witte Paard Facility Center.

No Photo Available

de groene kaai

Schrijf review Zoersel

De groene kaai is een kleinschalig maar zeer smaakvol ingerichte multifunctionele ruimte, welke kan afgehuurd worden voor vergaderingen, seminaries en feesten tot ca. 40 personen. Naast de groene kaai is een verbonden creatief bloemenatelier gevestigd.

Hubermont Space for Development

Hubermont Space for Development

Schrijf review Ortho

Deze locatie is buitengewoon geschikt voor opleidingssessies, het bepalen of bijsturen van de strategie, of andere workshops waarbij privacy, ruimte en rust belangrijk zijn.

Woest

Woest

Schrijf review gent

Een plek waar besluiten worden genomen, maar ook veel gepalaverd. Waar werken, ontmoeten, beleven en creëren elkaar versterken en samen zoveel meer zijn. Werken zonder kantoor en koffie zonder filter.

Girlsmode

Girlsmode

Schrijf review Antwerpen

Aan het eilandje in hartje Antwerpen bevindt zich Girlsmode. Een gezellige loft die door de week functioneert als co-working maar na de kantoor uren geschikt is voor gezellige events.

No Photo Available

Hotel Rubens Grote Markt

Schrijf review Antwerpen

Meetingruimtes

Zoek je naar 'meetingruimtes' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je maar liefst 7 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Meetingruimtes: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor meetingruimtes in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als meetingruimtes, meetingruimte, meeting ruimte, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar meetingruimtes. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: meetingruimte, meeting ruimte, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties