header

Dj Huwelijksfeest

Zoek je 'dj huwelijksfeest'? Op onze website vind je toeleveranciers die dj huwelijksfeest aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'dj huwelijksfeest'.
 • Feestbaron

  Feestbaron

  Prijs kwaliteit dik in orde

  De DJ was zeer vriendelijk en ging professioneel te werk.
  Goedkoper dan veel andere met op z'n minst dezelfde service of beter.

  Sam Goderis - 27/03/2019

 • Feestbaron

  Feestbaron

  Feestbaron is TOP

  Zeer aangename en professionele samenwerking met Jacky van Feestbaron, waar naar de klant wordt geluisterd. Alles verliep vlekkeloos van begin tot einde. Prachtig dj meubel en verlichting. Jacky is zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Prijs kwaliteit heel goed.

  Heidi Demeyere - 27/03/2019

 • Feestbaron

  Feestbaron

  Top dj!!

  Bijna 3 jaar geleden verzorgde Jacky ons huwelijksfeest in 'De Palingbeek' in Zillebeke. Al zeer vroeg zat de sfeer erin, zelfs mijn man die oorspronkelijk zei: 'ik dans niet graag' was niet van de dansvloer weg te slaan! Echt iedereen was vol lof over jou als dj!!
  Lies & Stieven

  Desodt Lies - 27/03/2019

 • Feestbaron

  Feestbaron

  Beste DJ

  Ons trouwfeest is al 2 jaar geleden en door de muziek en dj skills spreken de gasten er nog van.
  Geen reden om te twijfelen, heb je een feest in het vooruitzicht boek dan zeker de feestbaron, hij is zijn naam meer dan waard.
  Lorenzo L

  Lorenzo Leire - 25/03/2019

Dj Huwelijksfeest

Zoek je 'dj huwelijksfeest'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Dj huwelijksfeest: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor dj huwelijksfeest op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als dj huwelijksfeest, huwelijksfeest dj, dj huwelijksfeesten, diskjockey huwelijksfeesten, dj huwelijksfuif, deejay huwelijk, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar dj huwelijksfeest.

Tags: huwelijksfeest dj, dj huwelijksfeesten, diskjockey huwelijksfeesten, dj huwelijksfuif, deejay huwelijk, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties