Dj Huwelijksfeest

Op zoek naar 'dj huwelijksfeest'? In onze database vind je alle leveranciers die dj huwelijksfeest aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'dj huwelijksfeest'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'dj huwelijksfeest'.
 • Feestbaron

  Feestbaron

  Prijs kwaliteit dik in orde

  De DJ was zeer vriendelijk en ging professioneel te werk.
  Goedkoper dan veel andere met op z'n minst dezelfde service of beter.

  Sam Goderis - 27/03/2019

 • Feestbaron

  Feestbaron

  Feestbaron is TOP

  Zeer aangename en professionele samenwerking met Jacky van Feestbaron, waar naar de klant wordt geluisterd. Alles verliep vlekkeloos van begin tot einde. Prachtig dj meubel en verlichting. Jacky is zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Prijs kwaliteit heel goed.

  Heidi Demeyere - 27/03/2019

 • Feestbaron

  Feestbaron

  Top dj!!

  Bijna 3 jaar geleden verzorgde Jacky ons huwelijksfeest in 'De Palingbeek' in Zillebeke. Al zeer vroeg zat de sfeer erin, zelfs mijn man die oorspronkelijk zei: 'ik dans niet graag' was niet van de dansvloer weg te slaan! Echt iedereen was vol lof over jou als dj!!
  Lies & Stieven

  Desodt Lies - 27/03/2019

 • Feestbaron

  Feestbaron

  Beste DJ

  Ons trouwfeest is al 2 jaar geleden en door de muziek en dj skills spreken de gasten er nog van.
  Geen reden om te twijfelen, heb je een feest in het vooruitzicht boek dan zeker de feestbaron, hij is zijn naam meer dan waard.
  Lorenzo L

  Lorenzo Leire - 25/03/2019

Dj Huwelijksfeest

Zoek je naar 'dj huwelijksfeest' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je maar liefst 16 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Dj huwelijksfeest: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor dj huwelijksfeest op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als dj huwelijksfeest, huwelijksfeest dj, dj huwelijksfeesten, diskjockey huwelijksfeesten, dj huwelijksfuif, deejay huwelijk, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar dj huwelijksfeest. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: huwelijksfeest dj, dj huwelijksfeesten, diskjockey huwelijksfeesten, dj huwelijksfuif, deejay huwelijk, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties