Freelance Cameraman

Op zoek naar 'freelance cameraman'? Op onze website vind je leveranciers die freelance cameraman aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'freelance cameraman'.
 • VideoCrew bvba

  VideoCrew bvba

  Film Brasserie Appelmans

  Het was inmiddels de derde keer dat ik met de enthousiaste mensen van Video Crew mocht samenwerken. Deze keer hebben ze een imago film gemaakt over Brasserie Appelmans ter ere van het 14-jarig bestaan.
  Het was een plezier om met hen samen te werken en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Dit is namelijk precies wat we voor ogen hadden.

  kasper stuart - Taste Restaurant & Bar Group - 16/05/2018

 • VideoCrew bvba

  VideoCrew bvba

  Veiligheidsfilm

  Professionele aanpak en ditto resultaat. Geven professioneel advies waar nodig en laten genoeg ruimte voor eigen inbreng en bemerkingen. Aanrader!

  Bas Thomassen - Engie Fabricom - 27/09/2017

 • VideoCrew bvba

  VideoCrew bvba

  filmopname DIR CP OPS

  Uiterst vlotte en professionele samenwerking met Videocrew voor de filmopnames van een rampscenario om de ideale werking van een DIR CP Ops te duiden.

  Ives Van Haute - FOD IBZ - Civiele Veiligheid - KCCE - 08/08/2017

 • VideoCrew bvba

  VideoCrew bvba

  Culinary Stars

  Videocrew heeft ons supergoed geholpen bij de Livestream van onze kookwedstrijd, Culinary Stars.
  Ze hebben fantastisch mooie beelden gemaakt waarvan ze achteraf een mooie aftermovie hebben samengesteld.
  Super werk :-)

  Sarina Laurent - Tupperware - 23/06/2017

Freelance Cameraman

Zoek je 'freelance cameraman'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Freelance cameraman: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van freelance cameraman op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als freelance cameraman, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar freelance cameraman.

Tags: ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!