Freelance Projectmanager

Op zoek naar 'freelance projectmanager'? In onze database vind je alle leveranciers die freelance projectmanager aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'freelance projectmanager'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Project 12 - Sven Cautaerts

Schrijf review Leest

Sven Cautaerts is een multipotentialist en sociaal-geëngageerde freelancer. Door een wasbord aan verschillende passies ben ik een rasecht manusje-van-alles. Iemand die multi-inzetbaar is binnen de sales-, evenementen- en veiligheidssector.

The Knight

The Knight

Schrijf review Lebbeke

Ik ben Wannes, een veelzijdige freelancer met een Bachelor diploma event- en projectmanagement en een diploma grafische vormgeving. Daarnaast ben ik ook al enkele jaren aanwezig in de evenementensecor als DJ.

DDG Belgium

DDG Belgium

3 reviews Groot-Bijgaarden

DDG is een Europees bureau met brede ervaring en diepgaande kennis in marketing communicatie en B-to-B events.

No Photo Available

Style Your Event

Schrijf review Brunssum

Style Your Event is HET evenementenbureau voor het organiseren en stylen van uw feest of evenement. Belangrijk vinden wij daarbij dat uw feest of evenement een onvergetelijke herinnering wordt met WOW-factor.

No Photo Available

DJP Group

Schrijf review Temse

Steeds meer organisatoren zoeken naar professionele ondernemingen voor planning, technische ondersteuning en uitvoering zonder kopzorgen. Dit leidt noodzakelijkerwijs tot outsourcing of het uitbesteden van taken die niet tot de uw eigen kerntaken behoren.

Meer resultaten wereldwijd

Powered by Ilse

Powered by Ilse

Schrijf review Raamsdonk

Wie is Ilse? Ilse is een event professional, die na ruim 14 jaar ervaring te hebben opgedaan als eventmanager en incentive specialist bij grote internationale bedrijven, werkt als freelance event- en projectmanager.

Coco Events

Coco Events

Schrijf review Uden

Events zijn bijzonder. Omdat het mensen raakt en in beweging brengt. Ik ontmoet graag die bedrijven die iets willen bereiken en waar een event een goed middel voor is. 

Krista Davelaar Projecten | Evenementen

Krista Davelaar Projecten | Evenementen

Schrijf review Nijmegen

Freelance projectmanager met organisatietalent, oog voor detail en gevoel voor verhoudingen.

No Photo Available

Success Events bv

Schrijf review Aerdenhout

De organisatie van een dergelijke reis, meeting of evenement vergt veel tijd en expertise. Een fullservice organisatiebureau als Success Events heeft deze expertise in huis en kan u het werk uit handen nemen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'freelance projectmanager'.

DDG Belgium

DDG Belgium

Partner in crime: Kwalitatieve en super aangename samenwerking

|Loïc Deffontaine (Blue Moon bv)|17/10/2022

DDG-Belgie en BLUE MOON zijn al jarenlang partner in de organisatie van fysieke, online & hybride evenementen. Als technische partner kan je enkel dromen van dergelijke samenwerkingen: kwalitatief, oprecht, innovatief, dynamisch, menselijk en uitdagend! Het leuke contact zorgt automatisch voor tevreden eindklanten... wat uiteindelijk de essentie is, nee?
Tijdens een crisis leer je pas echt wie jouw partners zijn!

DDG Belgium

DDG Belgium

Helemaal aanbevelen!

|Maria-Cristina Iglesias (Adobe, Inc.)|10/10/2022

Ik heb verschillende keren met DDG gewerkt, in fysieke en virtuele evenementen, ik kan de ervaring alleen maar aanbevelen! Vanaf het begin van het project werkt DDG met grote professionaliteit en organisatie. Ze begrijpen perfect wat voor soort locatie je zoekt voor een evenement en bieden je verschillende opties, schrijven een duidelijke begroting en doen hun uiterste best om tot in de kleinste details waar te maken wat je in je hoofd hebt bedacht.
Met de veranderingen als gevolg van de pandemie waren ze de eerste leverancier die zich aanpaste aan de situatie en kwalitatieve evenementen voorstelde in een virtuele omgeving, en dat deden ze vanaf het begin.
DDG staat synoniem voor kwaliteit, daar bestaat geen twijfel over.

DDG Belgium

DDG Belgium

BESTE PARTNER DIE ER IS

|Marie-Victoire Reynders (Choux de Bruxelles)|06/10/2022

Ik heb het genoegen gehad om een aantal evenementen met hen te organiseren en het is altijd een succes geweest. Alles is goed en er is geen onaangename verrassing. Ze denken alles door.
Ze creëren herinneringen en een unieke ervaring door hun klant iets anders voor te stellen! Denk er niet aan en bel ze!

Freelance Projectmanager

Op zoek naar 'freelance projectmanager' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je maar liefst 9 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Freelance projectmanager: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor freelance projectmanager op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als freelance projectmanager, projectmanager, project manager, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar freelance projectmanager. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: projectmanager, project manager, ...