Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'draadloos netwerk verhuur'.

TymNet

TymNet

Super snelle en correcte service!

|Sanne Snels (MeetingKempen)|07/02/2020

Op 30 januari 2020 verzorgde TymNet onze tijdelijke Wi-Fi connectie in UGC Turnhout. Onze last-minute aanvraag werd snel behandeld en op korte tijd was alles geregeld. De technieker was ruim op tijd om alles in te stellen en gaf de nodige informatie. Onze 175 gasten genoten van een snelle Wi-Fi verbinding gedurende het hele event! Een echte aanrader!

TymNet

TymNet

Wanneer het perfect en op maat moet zijn

|Tim Beullens (Delta Technics)|23/07/2019

Alles bespreekbaar, niets is onmogelijk. Er wordt mee nagedacht over oplossingen en de uitvoering is tot in de puntjes verzorgd. Geen twijfel als je zekerheid en een prima service wenst!

TymNet

TymNet

Top Service

|Julie De Schrijver (HD Ledshine)|14/05/2019

Tymnet heeft een héél klantgerichte aanpak! Ze luisteren echt naar waar je exact naar op zoek bent en doen er vervolgens alles aan om deze wensen in te vullen. Wij maakten gebruik van het mobiele internet tijdens een buitenlandse beurs waarbij wij met onze schermen in de outdoor area exposeerden, als extra vertoonden we ook een social media wall (volledig door hen op maat gedesigned overigens) waarbij er een zeer leuke interactie ontstond met de bezoekers. Zéér tevreden van zowel product, dienst als de intelligente mensen die erachter zitten. Ik ben ervan overtuigd dat deze lijn doorgetrokken wordt in grotere projecten. Een echte aanrader wat ons betreft.

Venn

Venn

Bliksemsnel

|Steven Verlaet (Effective Media)|26/01/2017

We hadden last minute een oplossing nodig om op ons evenement over internet te beschikken. Amper 2 dagen later waren we up and running, en dit alles zonder verplaatsingen, alles netjes per post afgeleverd en voorgeconfigureerd. Telefonisch en per mail steeds bereikbaar. De internetconnectie was ook perfect, met perfecte dekking. Aanrader!

Draadloos Netwerk Verhuur

Op zoek naar 'draadloos netwerk verhuur' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan 3 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Draadloos netwerk verhuur: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor draadloos netwerk verhuur op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als draadloos netwerk verhuur, draadloos netwerk huren, draadloos netwerk, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar draadloos netwerk verhuur. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: draadloos netwerk huren, draadloos netwerk, ...