Catering Feesten

Op zoek naar 'catering feesten'? In onze database vind je alle leveranciers die catering feesten aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'catering feesten'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Huis Van Wonterghem Catering

Huis Van Wonterghem Catering

Schrijf review Kuurne

Huis Van Wonterghem verzorgt het eten, de drankjes en de bediening van uw feest of evenement. De unieke kwaliteit van een feest bij Huis Van Wonterghem op een bestemming naar keuze.

Memory Lane

Memory Lane

Schrijf review Antwerpen

Memory Lane is jouw slimme, pasklare oplossing voor pop-up eet– en drinkgelegenheden. Aan de hand van ons modulaire bouwsysteem bouw je in minder dan 48 uur een volledig functionele bar, bistro of restaurant.

Cono Belgium - Pizzahoorntjes Foodtruck

Cono Belgium - Pizzahoorntjes Foodtruck

Schrijf review Mechelen

Bij Cono Pizza BROS kan je een uitgebreide variatie aan Cono Pizza's en Umbrella Pizza's ontdekken. Je favoriete pizza smaken in een hoorntje ('cono') van pizzadeeg.

La Casserole Luxe Catering

La Casserole Luxe Catering

Schrijf review Best

Interesse in exclusieve catering voor uw bruiloft, feesten, herdenkingsdienst of andere partijen? La Casserole heeft al jarenlange ervaring in het verzorgen van luxe catering op allerlei soorten evenementen.

Belgocatering

Belgocatering

Schrijf review Aalst

Het zijn heerlijke gerechten die een evenement tot een onvergetelijk feest maken. Om uw genodigden een memorabele beleving te bezorgen, bereiden onze chefs innovatieve hapjes en gerechten.

Quadratura

Quadratura

Schrijf review Geel

Quadratura - catering voor recepties en feesten.

Pintxos Picasso

Pintxos Picasso

Schrijf review Lieshout

Voor een Spaanse beleving bij u thuis verzorgen wij heerlijke, unieke pintxos. Pintxos zijn oorspronkelijk afkomstig uit Spaans Baskenland, de basis is stokbrood beleg met overheerlijke verse ingrediënten. Catering nodig voor een borrel, lunch of feest?

No Photo Available

Voila Sè

Schrijf review Borgerhout

Voila Sè is een jong, enthousiast en vastberaden bedrijf dat staat voor gezellig en eerlijk eten. Fien de Caravan is de sympathieke eyecatcher van Voila Sè, de charmante sfeermaker op uw receptie!

No Photo Available

IdeaalCatering BV

Schrijf review Lopik

IdeaalCatering is een cateraar die geheel gericht is op totaal catering. Bent u van plan om een verjaardag, bruiloft, receptie of ander feest te geven? Dan bent u bij Ideaalcatering aan het juiste adres.

No Photo Available

Catering Teuben bv

Schrijf review Gieten

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf voor uw bedrijfsfeest of voor een privecatering? Zoek dan niet verder! Catering Teuben heeft twintig jaar ervaring in de organisatie en uitvoering van cateringopdracht in alle soorten en maten.

No Photo Available

Van Hooff Partyservice & Catering

Schrijf review Veldhoven

Van Hooff Partyservice en Catering is een modern cateringbedrijf met ruime ervaring in het verzorgen van velerlei bijeenkomsten en evenementen.

Catering Feesten

Zoek je naar 'catering feesten' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 11 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Catering feesten: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor catering feesten in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als catering feesten, catering feest, feestcatering, feest catering, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar catering feesten. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: catering feest, feestcatering, feest catering, ...