Strandzeilen

Op zoek naar 'strandzeilen'? In onze database vind je alle leveranciers die strandzeilen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'strandzeilen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

The Outsider Coast

The Outsider Coast

3 reviews Nieuwpoort

The Outsider-Coast : Organisator van sportieve en kwalitatieve events & incentives aan de Belgische kust, in de westhoek en te Brugge. Uw teambuilding, onze specialiteit.

No Photo Available

vvw Westende vzw

Schrijf review Westende

vvw Westende is een watersportclub waar u terecht kan voor allerlai water en strandgebonden activiteiten, zoals zeerafting, zeekajak, golfsurfen, windsurfen, strandzeilen....

Meer resultaten wereldwijd

WindnWheels bv

WindnWheels bv

Schrijf review Amsterdam

Kaap Oost is een Evenementen terrein gelegen naast de ring A10 in Amsterdam. Kaap Oost is een buitenplaats omringd door water.

Summit Events

Summit Events

Schrijf review Haarlem

Blokarten is de aanbieder van Blokarten in Europa. Wij zijn de eerste en grootste aanbieder van deze spectaculaire sport.

No Photo Available

Blokart Zeeland

Schrijf review Waalre

De plek waar u de nieuw opkomende sport kunt beoefenen. Een sport voor jong en oud, voor u als individu of als groep. BlokartZeeland verkoopt en verhuurt blokarts in Nederland. Blokarten, ofwel strandzeilen.

No Photo Available

Windshift

Schrijf review Haarlem

Voor groepen van 8-100 personenbieden we sportieve evenementen op het strand. Strandzeilen, blokarten, vliegeren en beachvolleybal zijn enkele van onze activiteiten. Een sportief uitje op het strand van Wijk aan Zee of IJmuiden.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 8.7/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'strandzeilen'.

The Outsider Coast

The Outsider Coast

Teambuilding

|Ilse Vannieuwenhuyse (Absolute Jobs)|18/09/2017

Op 09/09 organiseerde The outsiders Coast voor ons een teambuilding in Oostende.
Alles was piekfijn verzorgd en de opvolging gedurende de dag gebeurde vlekkeloos door allemaal enthousiaste medewerkers.
Onze verwachtingen werden ruimschoots ingevuld en dit smaakt zeker naar meer!

The Outsider Coast

The Outsider Coast

Een aanrader!

|barbara de poorter (Group Monument)|13/10/2011

Zeer goede organisatie van zowel de dropping, strandactiviteiten en catering. Ook de overnachting op de boten in Nieuwpoort en in het Kraaienest vielen reuze mee !

The Outsider Coast

The Outsider Coast

teambuilding

|l depuydt (decat energy technics)|11/10/2011

gezellige groene locatie
professionele begeleiding
zeer ruim aanbod toffe activiteiten

Strandzeilen

Op zoek naar 'strandzeilen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst 6 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Strandzeilen: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor strandzeilen op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor services als strandzeilen, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar strandzeilen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...