Zeerafting

Op zoek naar 'zeerafting'? In onze database vind je alle leveranciers die zeerafting aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'zeerafting'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Zeerafting

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

The Outsider Coast

The Outsider Coast

3 reviews Nieuwpoort

No Photo Available

vvw Westende

Schrijf review Westende

No Photo Available

Oneill Beachclub

Schrijf review Blankenberge

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'zeerafting'.
 • The Outsider Coast

  The Outsider Coast

  Teambuilding

  Op 09/09 organiseerde The outsiders Coast voor ons een teambuilding in Oostende.
  Alles was piekfijn verzorgd en de opvolging gedurende de dag gebeurde vlekkeloos door allemaal enthousiaste medewerkers.
  Onze verwachtingen werden ruimschoots ingevuld en dit smaakt zeker naar meer!

  Ilse Vannieuwenhuyse - Absolute Jobs - 18/09/2017

 • The Outsider Coast

  The Outsider Coast

  Een aanrader!

  Zeer goede organisatie van zowel de dropping, strandactiviteiten en catering. Ook de overnachting op de boten in Nieuwpoort en in het Kraaienest vielen reuze mee !

  barbara de poorter - Group Monument - 13/10/2011

 • The Outsider Coast

  The Outsider Coast

  teambuilding

  gezellige groene locatie
  professionele begeleiding
  zeer ruim aanbod toffe activiteiten

  l depuydt - decat energy technics - 11/10/2011

Zeerafting

Op zoek naar 'zeerafting' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 3 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Zeerafting: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor zeerafting in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als zeerafting, zeeraften, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar zeerafting. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: zeeraften, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties