Meest recente reviews

Gemiddelde review score 8.7/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'zeerafting'.

The Outsider Coast

The Outsider Coast

Teambuilding

|Ilse Vannieuwenhuyse (Absolute Jobs)|18/09/2017

Op 09/09 organiseerde The outsiders Coast voor ons een teambuilding in Oostende.
Alles was piekfijn verzorgd en de opvolging gedurende de dag gebeurde vlekkeloos door allemaal enthousiaste medewerkers.
Onze verwachtingen werden ruimschoots ingevuld en dit smaakt zeker naar meer!

The Outsider Coast

The Outsider Coast

Een aanrader!

|barbara de poorter (Group Monument)|13/10/2011

Zeer goede organisatie van zowel de dropping, strandactiviteiten en catering. Ook de overnachting op de boten in Nieuwpoort en in het Kraaienest vielen reuze mee !

The Outsider Coast

The Outsider Coast

teambuilding

|l depuydt (decat energy technics)|11/10/2011

gezellige groene locatie
professionele begeleiding
zeer ruim aanbod toffe activiteiten

Zeerafting

Op zoek naar 'zeerafting' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 3 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Zeerafting: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor zeerafting in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als zeerafting, zeeraften, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar zeerafting. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: zeeraften, ...

Artikels

The Outsider Coast stelt nieuwe 'place-to-be' voor aan het strand

The Outsider Coast stelt nieuwe 'place-to-be' voor aan het strand

The Outsider Coast stelt met trots een spiksplinternieuwe beachclub voor in Westende. Het nieuwe gebouw beschikt over alle faciliteiten om jouw teamdag tot in de puntjes te verzorgen.

Oostende een topbestemming voor familiedagen

Oostende een topbestemming voor familiedagen

Oostende is de plek bij uitstek voor een onvergetelijke familiedag vol ontspanning en plezier! Met onder meer het Fort Napoleon en Kursaal Oostende als uitvalsbasis, biedt Oostende alle faciliteiten voor de organisatie van een geslaagde dag!