header

Mobiele Champagnebar

Zoek je 'mobiele champagnebar'? Hier vind je bedrijven die mobiele champagnebar aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 65 reviews over bedrijven in de categorie 'mobiele champagnebar'.
 • Grunewald.bar

  Grunewald.bar

  Uitstekende 'return to office' drink

  Al onze medewerkers, of ze nu op kantoor waren of thuis, vonden het een uitstekend geschenk om "return to office" in te leiden met deze cocktail.
  Mooi individueel ingepakt met de aperitiefhapjes en excellente service & deliverymogelijkheden werden spontaan aangeboden!
  Ik hoop nog eens met Grunewald Bar samen te werken!

  Helen Houben - AXA-IM Benelux NV - 03/07/2020

 • Grunewald.bar

  Grunewald.bar

  Zeer lekker en goede service

  Zeer lekker pakket, met super cocktails. Vriendelijke en vlotte service, zeer flexibel.

  Sven Van Hoorebeeck - BrightWolves - 03/07/2020

 • Grunewald.bar

  Grunewald.bar

  Mocktailbar

  Zeer goede voorbereiding, nette aankleding, mooie producten, kortom tevreden mensen in Zwalm!

  Rebecca Dom - Gemeentebestuur Zwalm - 10/03/2020

 • Grunewald.bar

  Grunewald.bar

  Cocktail workshop

  Peter kwam langs in ons bedrijf voor een cocktail workshop. Hij had zelf alles mee, dus wij hadden geen voorbereiding. De uitleg over de cocktails en hun alcoholvrije varianten was professioneel. Telkens kreeg ook iedereen zelf de kans de cocktails te maken, zeker een meerwaarde. Wij hebben ervan genoten!

  Valerie Debaere - BUR.O - 26/02/2020

Mobiele Champagnebar

Zoek je 'mobiele champagnebar'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Mobiele champagnebar: alles op één pagina

Wij hebben alle info over mobiele champagnebar in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als mobiele champagnebar, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Link toevoegen

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar mobiele champagnebar.

Tags: ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties