Zeilschip Huren

Op zoek naar 'zeilschip huren'? In onze database vind je alle leveranciers die zeilschip huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'zeilschip huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

NAUPAR l Nautische Partners

NAUPAR l Nautische Partners

Schrijf review Lelystad

NAUPAR | Specialist in bedrijfsuitjes, teambuildingdagen en relatiemarkting events, en tevens hoofdleverancier van schepen bij SAIL Amsterdam.

Klipper Isis

Klipper Isis

Schrijf review Amsterdam

Zeilen met de Klipper Isis, een week of weekendje weg, heerlijk zeilen en zwerven met een prachtige traditionele tweemast klipper over de Waddenzee, IJsselmeer of Friese binnenwateren.

Sailing / Hollands Glorie

Sailing / Hollands Glorie

Schrijf review Weesp

Hollands Glorie verhuurt traditionele zeilschepen en klassieke salonboten in Nederland: IJsselmeer, Waddenzee, Friesland, maar ook op de Zuidhollandse wateren.

No Photo Available

Lemsteraak LE16

Schrijf review Muiden

Boat to Business events, het nautisch evenementenbureau voor de ontwikkeling en realisatie van uw meetings & evenementen op en rond het water. 100% Maatwerk!

No Photo Available

Vaarevents.nl

Schrijf review Terherne

Bent u op zoek naar het perfecte personeelsuitje, een ijzersterke teambuildingsdag of een relatiedag, waar uw klanten u nog regelmatig op aanspreken?

No Photo Available

Sail-Holland

Schrijf review Leiden

Welkom aan boord van één van de meest comfortabele en gezellige traditionele zeilschepen die Nederland rijk is. De Vrouw Dina wordt gezeild door Simi Koornstra en ervaren bemanning zij maken van elke vaartocht een ontspannen en avontuurlijke belevenis.

Zeilschip Huren

Op zoek naar 'zeilschip huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 6 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Zeilschip huren: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor zeilschip huren in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als zeilschip huren, zeilkipper huren, zeilschip, zeilschepen, zeiljacht, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar zeilschip huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: zeilkipper huren, zeilschip, zeilschepen, zeiljacht, ...