header

Pyrotechniek

Zoek je 'pyrotechniek'? Op deze pagina vind je bedrijven die pyrotechniek aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'pyrotechniek'.
 • Special-effects

  Special-effects

  Fijne samenwerking

  Wij werken nu al een paar jaar samen met special-effects voor het brengen van extra sfeer op onze evenementen. Steeds een fijne samenwerking met correcte afspraken en prima service. Toppers in hun vak!!

  Wim Dejonghe - Alle Belgen vzw - 17/12/2019

 • Special-effects

  Special-effects

  Fantastisch!

  Voor Schlagerfestival Mol heb ik reeds een jarenlange fijne samenwerking met Gregory van Special-effects! Vuurwerk, confetti, CO2-shooters, noem maar op! Gregory komt steeds met nieuwe ideeën op de proppen! Vooral zijn gevoel voor veiligheid geeft voor mij de doorslag. Op Gregory kan je rekenen.

  Zino Lehaen - Schlagerfestival Mol - 14/12/2019

 • Special-effects

  Special-effects

  Eindejaarsevenementen

  Fijne samenwerking, keer op keer. Levert kwaliteit, op tijd! En met de nodige uitleg!
  Aanrader!

  Dans Bár - Dans Bár vzw - 08/12/2019

 • Special-effects

  Special-effects

  Magisch moment!

  Het mooiste moment van mijn leven! Confetti tijdens openingsdans, kussen tijdens het vuurwerk en CO2 en vlammen tijdens een magisch feest... een feestje waar nog steeds over gepraat wordt en nog lang zal over gepraat worden. Onze trouw had een prachtig feest geweest, maar door special-effects.be was het echt geweldig, magisch, een droom! Dank je wel daarvoor...

  Lisa Aerts - 08/12/2019

Pyrotechniek

Zoek je 'pyrotechniek'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst leveranciers om je hiermee te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Pyrotechniek: alles op één website

Wij hebben alle info over pyrotechniek op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als pyrotechniek, pyro, pyrotechnics, pyrotechnische effecten, pyroshow, pyroflash, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar pyrotechniek.

Tags: pyro, pyrotechnics, pyrotechnische effecten, pyroshow, pyroflash, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties