Hoe pas ik de hoofdfoto van mijn bedrijfspagina aan?

Wil je de hoofdfoto op je bedrijfspagina aanpassen? Dat kan! Zo ga je te werk:

• Log in via deze link (wachtwoord vergeten?)
  • Klik op je dashboard op de knop 'instellingen' bij de bedrijfspagina waarvoor je foto's wilt uploaden
  • Op de volgende pagina krijg je in de subnavigatie een link 'Foto's' te zien. Klik daarop.
  • Hover met de muis over één van de andere foto's die je als hoofdfoto wilt instellen.
  • Op de screenshot hieronder zie je dat er een sterretje verschijnt. Klik daarop en de gekozen foto wordt de hoofdfoto.

Voorwaarden

• Je moet natuurlijk eerst foto's hebben opgeladen EN deze moeten eerst goedgekeurd worden vooralleer je ze als hoofdfoto kunt instellen. Foto's in de wachtrij kunnen dus (nog) niet als hoofdfoto worden ingesteld. Even geduld, je ontvangt een e-mail van zodra je foto's werden goedgekeurd.