Hoe plaats ik een review?

Ben je tevreden over een leverancier? Doe dat bedrijf dan zeker een plezier terug met een mooie beoordeling. Zijn je verwachtingen minder ingelost? Ook dan is je eerlijke feedback meer dan welkom, maar hou het steeds constructief en waarheidsgetrouw zodat de leverancier er ook iets van kan leren.

 

 

Hoe ga je te werk?

  • Zoek het bedrijf dat je wilt beoordelen op onze website. Dat doe je het snelst via onze review startpagina. Typ de naam van de eventlocatie waar jouw evenement plaatsvond of van de eventleverancier. De zoekresultaten verschijnen meteen op het scherm. Klik op 'schrijf een review' bij het bedrijf waarover je een beoordeling wil plaatsen. Evenementenlocaties en -leveranciers die nog niet op om onze website staan kun je reviewen via de speciale review pagina voor niet-vermelde eventbedrijven.
  • Heb je al een gebruikersaccount op eventplanner.be? Dan klik je op de 'meld je aan' knop bovenaan de review pagina van het eventbedrijf. Op die manier moet je jouw gegevens niet opnieuw invullen. Indien je nog geen account hebt vul je jouw gegevens in.
  • Je schrijft vervolgens de beoordeling zelf en geeft een score van 1 t.e.m. 5 sterren. In een kort tekstje geef je aan waarom je de leverancier goed vindt of wat er net beter kon. Het toekennen van de score doe je door op de champagneglazen te klikken.
  • Indien je niet-ingelogd was op onze site, ontvang je nog een e-mail om je e-mail adres te bevestigen. Dat is belangrijk om de authenticiteit van de review te kunnen garanderen. Pas nadat je op de bevestigingslink geklikt hebt, zal je review behandeld worden. Indien je wel aangemeld was, wordt deze stap overgeslagen omdat je eerder al je account bevestigd hebt.
  • Nadat je je beoordeling hebt ingediend, controleren wij alle reviews op ongepast taalgebruik en of ze aan onze richtlijnen voldoen. Het betreffende bedrijf krijgt vervolgens een melding dat er een review is geplaatst en bevestigt dat jij wel degelijk een klant bent (het bedrijf krijgt je gegevens te zien, maar uiteraard de beoordeling zelf nog niet). Na goedkeuring verschijnt je review op onze website.

We houden je per e-mail op de hoogte van alle stappen zodat je kunt volgen wanneer je review gepubliceerd wordt. Je vindt ook steeds een overzicht van al je beoordelingen terug in je account. Daarvoor meld je je aan en klik je op 'Beoordelingen' in de navigatie.

Advertenties

Nieuwsbrief