Alle feestzalen in Ellertshaar op een rij

De beste feestzalen in Ellertshaar vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke feestzalen in Ellertshaar. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Lubbelinkhof ****

Schrijf review Odoorn (9.6 km)

Landal Aelderholt

Landal Aelderholt

Schrijf review Aalden (11.6 km)

In het bosrijke zuidoosten van Drenthe vindt u Landal Aelderholt. Het park ligt op 10 km afstand van Emmen en is omringd door bossen, veen en uitgestrekte heidevelden.

No Photo Available

De Bonte Wever Assen

Schrijf review Assen (15.9 km)

De Bonte Wever is dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres. Met diverse multifunctionele, goed geoutilleerde vergaderzalen, een uitstekende service en een viersterrenhotel onder hetzelfde dak.

Van der Valk Hotel Assen

Van der Valk Hotel Assen

Schrijf review Assen (Drenthe) (17.4 km)

Hotel Assen is dé ideale business locatie van Noord-Nederland. Met 18 zalen, een maximale capaciteit van 2000 personen en een enthousiast banqueting team bent u aan het juiste adres.

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen

Schrijf review Emmen (17.5 km)

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Indien u wilt vergaderen in Emmen of omgeving, dan biedt Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen u alles wat u nodig heeft en meer.

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen

Schrijf review Zeegse (19.6 km)

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Drenthe? Dan bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen aan het juiste adres! Een uniek hotel met inspirerende vergadermogelijkheden.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Ellertshaar

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Ellertshaar? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Ellertshaar dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Ellertshaar

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Ellertshaar. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Ellertshaar was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Ellertshaar, Evenementenlocaties in Ellertshaar, Trouwlocaties in Ellertshaar, Vergaderzalen in Ellertshaar

Jouw feestzaal in Ellertshaar toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Ellertshaar. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: