Alle feestzalen in Leeuwarden op een rij

De beste feestzalen in Leeuwarden vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke feestzalen in Leeuwarden. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Party zalencentrum 'T Haske Joure

Schrijf review Joure (25.1 km)

Partycentrum en Zalencentrum ’t Haske is een sfeervol en multifunctioneel complex, dat ongekende mogelijkheden biedt op een prachtige locatie in Joure, Friesland. ’t Haske heeft capaciteit voor in totaal maar liefst 1500 gasten.

No Photo Available

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Schrijf review Oranjewoud (30.9 km)

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud is een prachtig ****hotel, gelegen in de mooie bossen van Oranjewoud, nabij Heerenveen . Voor zowel de zakelijke gast als de recreatieve gast is het hotel een uitstekende uitvalsbasis.:

Landal Esonstad

Landal Esonstad

Schrijf review Anjum (31.8 km)

Landal Esonstad is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje.

Nieuw Allardsoog

Nieuw Allardsoog

Schrijf review Bakkeveen (36.9 km)

Nieuw Allardsoog, een prachtige locatie met alle denkbare mogelijkheden om uw feest of evenement perfect te laten verlopen. We beschikken over een sfeervol restaurant, mooie zalen met uitzicht op bos en heide, en 14 ha buitenterrein voor outdoor activitei

No Photo Available

Partycentrum de Postwagen

Schrijf review Tolbert (38.6 km)

No Photo Available

Hotel Graaf Bernstorff

Schrijf review Schiermonnikoog (39.8 km)

Het hotel is de spil voor vruchtbaar samenzijn. Met volop mogelijkheden voor effectief vergaderen, brainstormen en 'denk te tanken'. Een goed bed wacht na een gedenkwaardige culinaire omlijsting. Alle formele zakelijkheid kan op Schiermonnikoog vergeten w

Top feestzalen in Leeuwarden

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Leeuwarden? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Leeuwarden dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Leeuwarden

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Leeuwarden. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Leeuwarden was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Leeuwarden, Evenementenlocaties in Leeuwarden, Trouwlocaties in Leeuwarden, Vergaderzalen in Leeuwarden

Jouw feestzaal in Leeuwarden toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Leeuwarden. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: