Alle feestzalen in Heel op een rij

De beste feestzalen in Heel vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke feestzalen in Heel. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Kasteelhoeve De Grote Hegge

Kasteelhoeve De Grote Hegge

Schrijf review Thorn (4.8 km)

Wellicht hebt u de naam ooit horen vallen of een fraai plaatje van het 'witte stadje' Thorn gezien. Aan de rand, op circa 300 meter van de oude kern, ligt Kasteelhoeve De Grote Hegge.

Eci Roermond

Eci Roermond

Schrijf review Roermond (5.7 km)

Een monumentaal fabriekspand van de voormalige Elektro Chemische Industrie, waar op vandaag verschillende cultuurfuncties samen komen onder één dak; een theater, een poppodium, twee filmzalen, expositie ruimtes, cursuslokalen en een horecagelegenheid.

Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie

Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie

Schrijf review Roermond (6.3 km)

Vergaderen en feesten in een prachtige en goed geoutilleerde omgeving waar gastvrijheid, flexibiliteit en vakkennis hoog in het vaandel staan en waar de gast de hoofdrol speelt. 13 zalen (10-1500 personen, 2 restaurants, 102 hotelkamers en suites.

Botel Ophoven

Botel Ophoven

Schrijf review Ophoven-Kinrooi (7.5 km)

Nood aan iets anders, midden in de natuur? Overnachten, feesten, vergaderen en/of teambuilden op een omgebouwd vrachtschip met vaste ligplaats op Maasplas De Spaanjerd in het Belgische Limburg?

Landal de Lommerbergen

Landal de Lommerbergen

Schrijf review Reuver (15.3 km)

Landal de Lommerbergen is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, cate

No Photo Available

Pitboel Theater

Schrijf review Sittard-Geleen (19.8 km)

Pitboel Theater beschik over een sfeervol café en een kleine theaterzaal met oplopende tribune. Naast dat wij gedurende het jaar een gevarieerde programmering hebben is er ook voldoende ruimte uw feest bij ons te vieren.

Top feestzalen in Heel

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Heel? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Heel dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Heel

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Heel. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Heel was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Heel, Evenementenlocaties in Heel, Trouwlocaties in Heel, Vergaderzaal in Heel

Jouw feestzaal in Heel toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Heel. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: