Alle feestzalen in Erp op een rij

De beste feestzalen in Erp vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke feestzalen in Erp. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Time Out Fun & Business Centre

Time Out Fun & Business Centre

Schrijf review Gemert (7.2 km)

Bij Time Out kunt u terecht voor feesten en evenementen in de breedste zin van het woord.

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (8 km)

Van der Valk Hotel Uden- Veghel is centraal gelegen tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheden en met 11 zalen is het dé ideale locatie voor een vergadering, training, receptie, feest of ander evenem

Het Speelhuis

Het Speelhuis

Schrijf review Helmond (13.6 km)

Theater t Speelhuis beschikt over uitstekende particuliere en zakelijke feestmogelijkheden. Van theaterdiners tot bedrijfsfeesten, congressen en jubilea tot recepties, gezellig groots of knus klein, van 5 tot 500 gasten.

No Photo Available

De Koning Helmond

Schrijf review Helmond (14.4 km)

Bij de Koning stelt u persoonlijk een gewenst feestprogramma samen uit diverse ruime arrengementsmogelijkheden. Tevens zijn wij trouwlocatie van de gemeente Helmond.

Eventcentre Aquabest

Eventcentre Aquabest

Schrijf review Best (16.9 km)

Eventcentre Aquabest is een multifunctionele evenementenlocatie gelegen aan de plas van Aquabest.  Met een oppervlakte met ruim 1800m2 en alle nodige faciliteiten is Eventcentre Aquabest de geschikte locatie.

Denheuvel

Denheuvel

Schrijf review Mierlo (17.4 km)

Onze verschillende zalen bieden ook alle mogelijkheden voor vergaderingen en feesten tot 250 personen! Wij bieden ook verschillende activiteiten aan zoals Oud Hollandse spelen, Indoor Curling, XL games, GPS wandel- en fietstochten en nog veel meer.

Quatre Bras

Quatre Bras

Schrijf review Best (17.7 km)

Quatre Bras is het gezelligste en meest smaakvolle restaurant in Best. En als u voor een grotere groep mensen een verjaardag, bruiloft, ... of zakelijk event wilt organiseren, staat onze onlangs vernieuwde zaal tot uw beschikking.

Restaurant Kasteel Henkenshage

Restaurant Kasteel Henkenshage

Schrijf review Best (18.4 km)

Uit eten bij Kasteel Henkenshage is net even anders dan normaal! Dit natuurlijk vanwege de unieke locatie en de diverse ruimtes waarin u kunt reserveren, maar ook zeker omdat we het culinair net een tikkeltje anders doen.

Autotron

Autotron

Schrijf review Rosmalen (18.5 km)

Autotron Rosmalen is een geliefde evenementenlocatie in een natuurlijke omgeving met een grote keuze aan mogelijkheden voor binnen- én buitenevenementen.

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Schrijf review Eindhoven (18.8 km)

Het Ketelhuis is een unieke locatie voor al uw feesten en partijen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, herdenkingsdienst, ...

't Dommeltje

't Dommeltje

Schrijf review Boxtel (19.1 km)

Onze duurzaam werkende melkvee boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is mogelijk wel dé broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. Met een open stal van 2200m² kunnen de koeien meedenken met uw uitdagingen.

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Schrijf review St. Michielsgestel (19.2 km)

Het kasteel 'De Ruwenberg' dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een bosrijke, inspirerende en rustgevende omgeving.

Top feestzalen in Erp

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Erp? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Erp dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Erp

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Erp. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Erp was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Erp, Evenementenlocaties in Erp, Trouwlocaties in Erp, Vergaderzaal in Erp

Jouw feestzaal in Erp toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Erp. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: