Alle feestzalen in Hulst op een rij

De beste feestzalen in Hulst vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke feestzalen in Hulst. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

AGB 't Bau-huis

AGB 't Bau-huis

Schrijf review Sint-Niklaas (13.5 km)

't Bau-huis is de ideale evenementen locatie gelegen in centrum Sint-Niklaas. Deze oude loods in bevindt zich tussen Antwerpen en Gent is het makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parking).

Van der Valk Hotel Beveren

Van der Valk Hotel Beveren

Schrijf review Beveren-Waas (15.1 km)

Hotel Beveren staat voor kwaliteit! Bij Hotel Beveren, gelegen centraal in het Waasland kan u terecht voor ieder evenement klein of groot. Hotel Beveren beschikt over 13 moderne zalen die 20 tot 1000 gasten kunnen verwelkomen.

Bistro Den Bascuul

Bistro Den Bascuul

Schrijf review Eksaarde (16.2 km)

Wij zijn in het Waasland het enige restaurant met feest- en seminariegelegenheid waar tussen de 70 à 100 % van de ingrediënten van onze menu's afkomstig zijn van producten uit de biologische landbouw.

Nikki Lounge

Nikki Lounge

Schrijf review Lokeren (17.8 km)

Nikki lounge is gelegen in een rustige, groene omgeving aan de rand van Lokeren. Wij zijn de ideale locatie voor elk type event op maat.

Sporting Lokeren

Sporting Lokeren

Schrijf review lokeren (18.8 km)

Sporting Lokeren beschikt over een 7-tal verschillende ruimtes die kunnen gehuurd worden. Naargelang de aard van uw event en het aantal mensen kan u genieten van een uniek kader tegen de achtergrond van het Daknamstadion.

Zilte Zoen

Zilte Zoen

Schrijf review Elversele (19 km)

De Zilte Zoen biedt u de perfecte combinatie van een top locatie. En misschien wel een van de mooiste feestlocaties dat ons land bezit.

Den Orchidee

Den Orchidee

Schrijf review Lokeren (19.7 km)

Centraal gelegen in het waasland is Den Orchideede perfecte lokatie voor een gastronomisch intermezzo.

Radar

Radar

Schrijf review Lokeren (19.7 km)

In het gebouw waar ooit de iconische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opende een spiksplinternieuwe eventlocatie genaamd Radar.

Add you event company to this list?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Hulst

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Hulst? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Hulst dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Hulst

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Hulst. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Hulst was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Hulst, Evenementenlocaties in Hulst, Trouwlocaties in Hulst, Vergaderzaal in Hulst

Jouw feestzaal in Hulst toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Hulst. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: