Alle feestzalen in Vondelingenplaat op een rij

De beste feestzalen in Vondelingenplaat vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 41+ unieke feestzalen in Vondelingenplaat. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Arena Party & Events

Arena Party & Events

Schrijf review Vlaardingen (2.6 km)

Onze evenementenlocatie is van alle snufjes en gemakken voorzien wat elk evenement zal laten slagen.

Buitenplaats Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen

Schrijf review Vlaardingen (3.4 km)

De Buitenplaats Vlaardingen is gevestigd aan de rand van Vlaardingen, middenin het groen. Deze historische herenboerderij is volledig omgebouwd tot een unieke evenementenlocatie waar een diversiteit aan evenementen mogelijk is.

Gamehal spijkenisse

Gamehal spijkenisse

Schrijf review Spijkenisse (3.8 km)

Wil jij lekker eropuit met vrienden of vriendinnen, familie of collega's? Dan ben jij bij Gamehal Spijkenisse aan het juiste adres!

No Photo Available

Delta Hotel

Schrijf review Vlaardingen (5.5 km)

Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd... het water aan uw voeten.

Záálig, Eten & Drinken - Záálig Zaaltje

Záálig, Eten & Drinken - Záálig Zaaltje

Schrijf review Schiedam (5.9 km)

Op zoek naar een leuke sfeervolle besloten plek voor elke gelegenheid? Hier bij Zaalig staan we graag voor je klaar.

RDM Loft

RDM Loft

Schrijf review Rotterdam (6.1 km)

De Loft biedt 400 vierkante meter aan flexibel in te delen ruimte. Daarbij wordt voorzien in koffie, thee, snacks, presentatie-, brainstorm- en tinkermaterialen.

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (6.2 km)

RDM Rotterdam heeft een tweetal unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen, t.w. RDM Congrescentrum en RDM Onderzeebootloods.

Het Kasteel van Rhoon

Het Kasteel van Rhoon

Schrijf review Rhoon (6.3 km)

Het Kasteel van Rhoon; een romantische en vorstelijke ambiance, waar maar liefst zeven romantische kasteelzalen plaats bieden aan gezelschappen van 10 tot 400 personen.

Abel.

Abel.

Schrijf review Poortugaal (7.4 km)

Een informele, trendy maar warme ambiance, waar Abel. plaats biedt aan gezelschappen van 2 tot 800 personen. De ruimtes zijn afzonderlijk geschikt voor kleinere gezelschappen en vormen gezamenlijk een ideale ruimte voor grote evenementen.

Van Nelle Fabriek Events

Van Nelle Fabriek Events

Schrijf review Rotterdam (8.2 km)

Uw moderne event in een historisch monument? De Van Nelle Fabriek (1930), gebouwd vanuit de uitgangspunten Licht, Lucht en Ruimte, wordt gezien als het meest toonaangevende gebouw uit de stroming 'het Nieuwe Bouwen'.

CultureHub

CultureHub

Schrijf review Rotterdam (8.8 km)

Ontdek de betovering van CultureHub - dé ideale plek voor jouw feest. Onze gezellige en gastvrije ruimte, gevuld met prachtige kunst van lokale artiesten, zorgt voor onvergetelijke vieringen.

ss Rotterdam

ss Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (9.7 km)

Ontdek de vele verhalen van 'La Grande Dame' terwijl u komt eten, drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam biedt iedere gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (10 km)

De startbaan van uw event! Van een zakelijke meeting tot een groot congres of bedrijfsfeest. Deze locatie heeft uitzicht op The Hague Airport, beschikt over een ruime capaciteit en gunstige ligging.

Kunsthal Rotterdam

Kunsthal Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (10.1 km)

In de Kunsthal kunt u op één locatie terecht voor uw presentatie of congres, ontbijt, lunch en diner, borrel en feest. Uiteraard kunt u uw evenement combineren met een bezoek aan de tentoonstellingen.

Avenue Nine

Avenue Nine

Schrijf review Rotterdam (10.3 km)

Avenue Nine is een Caribbean Soul Food pop-up restaurant waar gastvrijheid voorop staat.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Schrijf review Rotterdam (10.5 km)

Rotterdam Ahoy is een multifunctionele accommodatie die al meer dan 50 jaar een podium biedt voor live communicatie, shows, business en entertainment.

Gastrobar Hartig

Gastrobar Hartig

Schrijf review Rotterdam (10.6 km)

Middenin de bruisende omgeving van de witte de withstraat te Rotterdam vind u Gastrobar Hartig in de Hartmansstraat 20. Een plek waar s avonds genoten kan worden van exclusieve gerechten en heerlijke bijpassende dranken.

Cultuurpodium Perron

Cultuurpodium Perron

Schrijf review Rotterdam (10.8 km)

Perron is een tijdelijk cultureel podium uit 2011 in een leeg, oud postgebouw aan de Schiestraat in Rotterdam. De locatie staat in hartje Rotterdam en heeft in de afgelopen jaren al veel bezoekers bij elkaar gebracht.

Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (10.8 km)

Set in the heart of Europe's largest harbor city, Rotterdam. The city named as top 5 Best in Travel 2016 according features Hilton Rotterdam with contemporary accommodation and premium amenities, just a short stroll from the central railway station.

Poppodium Annabel

Poppodium Annabel

Schrijf review Rotterdam (10.8 km)

Annabel is sinds haar opening in oktober 2015 een veel bezochte locatie voor concerten en clubfeesten, maar ook voor zakelijke evenementen, opnames en privé-bijeenkomsten.

No Photo Available

Cruise Terminal Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (10.8 km)

Cruise Terminal Rotterdam bevindt zich aan de Wilhelminapier op de Kop van Zuid. Hier vertrokken vroeger de stoomschepen van de Holland America Lijn naar New York. Het industrieële erfgoed doet nu dienst als locatie voor feesten, congressen of vergadering

Transport

Transport

Schrijf review Rotterdam (10.9 km)

Transport is een ruimte die zich ondergronds bevind. Het is een unieke locatie met 2 ruimtes.

Eivissa

Eivissa

Schrijf review Rotterdam (10.9 km)

Een unieke varende evenementenlocatie in Rotterdam! De Eivissa is een locatie voor evenementen tot 600 gasten.

Restaurant het Schielandshuis

Restaurant het Schielandshuis

Schrijf review Rotterdam (10.9 km)

Ingepakt tussen moderne hoogbouw is het Schielandshuis een historisch icoon. Het is het huis waarin je je laat inspireren en informeren, of waar je komt om zaken te doen.

Café in the City Rotterdam

Café in the City Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (11 km)

Sophisticated. Sexy. Stoer. En oh zo smakelijk. Gooi dit alles in de mix en u krijgt Café in the City. Een on-Nederlands restaurantconcept gelegen in het centrum van Rotterdam. En dé locatie voor uw volgende evenement!

JACK-Rotterdam

JACK-Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (11.1 km)

Het eerste restaurant ter wereld waar de dance cultuur centraal staat. De stijlvolle venue is bovendien ideaal voor (zakelijke en privé) events, groepsfeesten, een bedrijfsborrel of andere bijeenkomsten waarbij het interieur zelfs eenvoudig naar jouw wens

Restaurant Vandal

Restaurant Vandal

Schrijf review Rotterdam (11.1 km)

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant in hartje Rotterdam en verzorgen uw hele avond met vrienden, familie of besloten evenementen!

Maassilo

Maassilo

Schrijf review Rotterdam (11.2 km)

De Maassilo is gevestigd in de grootste en oudste graansilo van Europa, aan de Maashaven. De vijftien zalen zijn volledig verbouwd en ingericht als evenementenlocatie met alle denkbare voorzieningen.

Raderstoomboot De Majesteit

Raderstoomboot De Majesteit

Schrijf review Rotterdam (12.2 km)

Raderstoomboot De Majesteit (anno 1926), Vaar mee op Europa’s grootste en meest luxueuze raderstoomboot!

Lommerrijk

Lommerrijk

Schrijf review Rotterdam (12.6 km)

Lommerrijk is een van de prachtigste evenementenlocaties van Rotterdam. Net buiten het centrum, aan de voet van de Bergse Plas, heeft u keuze uit 5 ruimten met uitzicht over het water.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Vondelingenplaat

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Vondelingenplaat? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Vondelingenplaat dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Vondelingenplaat

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Vondelingenplaat. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Vondelingenplaat was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Vondelingenplaat, Evenementenlocaties in Vondelingenplaat, Trouwlocaties in Vondelingenplaat, Vergaderzalen in Vondelingenplaat

Jouw feestzaal in Vondelingenplaat toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Vondelingenplaat. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: