Alle feestzalen in Alkmaar op een rij

De beste feestzalen in Alkmaar vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke feestzalen in Alkmaar. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Stichting Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Stichting Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Schrijf review Alkmaar (0.4 km)

In het centrum van de kaasstad Alkmaar ligt de historische Grote Sint Laurenskerk ook wel Grote Kerk Alkmaar genoemd (1470-1520). Dit monumentale kerkgebouw in de stijl van de Brabantse gotiek is sinds 1996 in gebruik als evenementenlocatie.

Museum BroekerVeiling

Museum BroekerVeiling

Schrijf review Broek op Langedijk (6.4 km)

Zoekt u naar een bijzondere locatie voor een vergadering, workshop of familiefeest? Museum BroekerVeiling biedt diverse mogelijkheden om een ruimte te huren voor gezelschappen van 10 tot 300 personen. 

No Photo Available

Fletcher Hotel Heiloo

Schrijf review Heiloo (6.7 km)

De eerste stap bij het organiseren van een bijeenkomst? Het vastleggen van een perfecte locatie! Golden Tulip Heiloo heeft de oplossing in huis. Golden Tulip Heiloo staat al jaren bekend om zijn vakbekwaamheid en gastgerichte service, iets wat voorop staa

Speelpark deSwaan

Speelpark deSwaan

Schrijf review Langedijk (6.9 km)

Dé specialist in bedrijfsfamiliedagen in Noord-Holland! Beschikking over 50.000m2 buitenspeelplezier, meerdere zalen, ruimte voor extra paviljoens en andere extra's. Centraal gelegen, direct aan de snelweg en naast bungalowpark/hotel.

No Photo Available

Bobs Party & Events

Schrijf review Uitgeest (10.6 km)

Bob's Party Palace Uitgeest, ooit gestart als een kleinschalig partycentrum met zo'n 25 medewerkers, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste uitgaansgelegenheden van Nederland. Op dit moment zijn er zo'n 250 medewerkers met veel plezie

No Photo Available

Villa Groet Avenhorn

Schrijf review Avenhorn (13.9 km)

Partijencentrum Avenhorn is gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften, recepties en partijen. Onze jarenlange ervaring staat er borg voor dat u optimaal, maar vooral zorgeloos kunt genieten van uw feest.

Majestic Venues

Majestic Venues

Schrijf review Wormerveer (14.4 km)

Een uiterst modern, luxueus 4-zalencomplex met een totaal oppervlakte van 3000m2, geschikt voor zowel kleine als grote gelegenheden. Op een steenworp afstand van Amsterdam.

Top feestzalen in Alkmaar

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Alkmaar? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Alkmaar dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Alkmaar

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Alkmaar. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Alkmaar was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Alkmaar, Evenementenlocaties in Alkmaar, Trouwlocaties in Alkmaar, Vergaderzalen in Alkmaar

Jouw feestzaal in Alkmaar toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Alkmaar. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: