Alle feestzalen in Bristol op een rij

De beste feestzalen in Bristol vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke feestzalen in Bristol. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

St. George's Bristol

St. George's Bristol

Schrijf review Bristol (0.5 km)

St George’s Bristol, een creatieve ruimte voor muziek en ideeën, is een van de belangrijkste concertzalen van het land.

No Photo Available

The Elmgrove Centre

Schrijf review Bristol (1.3 km)

Het Elmgrove Centre is een grote kerkachtige evenementenlocatie in het hart van het stadscentrum van Bristol.

No Photo Available

No. 4 Clifton Village

Schrijf review Bristol (1.6 km)

No.4 Clifton Village is een bekroond restaurant in het hart van Clifton Village, Bristol.

No Photo Available

The Clifton Pavillon at Bristol Zoo

Schrijf review Bristol (2 km)

Het Clifton Pavilion in Bristol Zoo Gardens biedt de perfecte setting voor uw huwelijksceremonie, receptie en avondfeest.

No Photo Available

The Mansion House

Schrijf review Bristol (2.1 km)

The Mansion House is een van de meest exclusieve feestlocaties in Bristol.

Paintworks Event Space

Paintworks Event Space

Schrijf review Bristol (2.4 km)

Paintworks Event Space is een spannende, lege canvaslocatie in het hart van Paintworks, de unieke creatieve wijk van Bristol.

No Photo Available

The Bristol Pavilion

Schrijf review Bristol (2.6 km)

Het Bristol Pavilion is een van de meest vooraanstaande conferentie- en evenementenlocaties in het zuidwesten.

No Photo Available

Leigh Court

Schrijf review Bristol (4.6 km)

Leight Court is een van de meest prestigieuze locaties in het zuidwesten, perfect voor uw volgende evenement!

No Photo Available

Berwick Lodge

Schrijf review Bristol (7.5 km)

Berwick Lodge is een luxe boetiekhotel, net buiten het stadscentrum van Bristol.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Bristol

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Bristol? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Bristol dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Bristol

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Bristol. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Bristol was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Bristol, Evenementenlocaties in Bristol, Trouwlocaties in Bristol, Vergaderzaal in Bristol

Jouw feestzaal in Bristol toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Bristol. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: