header

Feestzalen in Sint-Denijs-Westrem

De mooiste feestzalen in Sint-Denijs-Westrem vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete feestzaal in Sint-Denijs-Westrem!

Feestzalen in Sint-Denijs-Westrem

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'Feestzalen in Sint-Denijs-Westrem'.
 • Edville Academy

  Edville Academy

  Out of the box

  De Edville Academiy is een out-of-the-box eventruimte in een architecturale parel. Goede ontvangst en service van een enthousiast team, dat je event uniek en representabel maakt. Toppertje! Bedankt!

  Alexander Van Britsom - BRITSOM PHILIPS - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Top locatie

  Dit aangenaam verblijf inclusief vriendelijk en behulpzaam personeel, aanrader! Alsook de bereikbaarheid en de groene omgeving. Voor herhaling vatbaar

  Gert Hoebies - N V Randy Raket - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  aangenaam verrast

  Aanvankelijk sceptisch maar door de ontspannen sfeer van de omgeving en de medewerkers smolt die als sneeuw voor de zon. Gemakkelijk bereikbaar via zowel de E40 als de E17 maakte het voor iedereen eenvoudig op locatie te geraken. Dank je!

  Andries Tiels - REX - 10/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Toplocatie

  Zeer mooie eventspace. Klassevol ingericht. Aanrader!

  Jan Coussement - 09/01/2019

Feestzalen in Sint-Denijs-Westrem

Op zoek naar een feestzaal in Sint-Denijs-Westrem? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je razendsnel alle feestzalen in Sint-Denijs-Westrem (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte feestzaal!

Huur een feestzaal in Sint-Denijs-Westrem

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een feestzaal in Sint-Denijs-Westrem. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle feestzalen in de buurt van Sint-Denijs-Westrem. Voor 'feestzaal Sint-Denijs-Westrem' hebben we momenteel 49 mogelijkheden.

Jouw feestzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in de kijker.

Relevante links: Feestzalen in de provincie Oost-Vlaanderen, Congreslocatie in Sint-Denijs-Westrem, Evenementenlocaties in Sint-Denijs-Westrem, Trouwlocaties in Sint-Denijs-Westrem, Vergaderzalen in Sint-Denijs-Westrem

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!