Alle feestzalen in Ghoy op een rij

De beste feestzalen in Ghoy vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke feestzalen in Ghoy. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Het Leerhof

Schrijf review Parike - Brakel (5.4 km)

Het Leerhof is een gerenoveerde hoeve gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen. Dichtbij de pittoreske stadjes Geraardsbergen, Brakel, Zottegem en Ronse, maar toch heel landelijk gelegen in het kleine dorpje Parike.

Travoo

Travoo

Schrijf review Geraardsbergen (6.3 km)

Op zoek naar de ideale locatie voor jouw evenement in de Vlaamse Ardennen? Geen evenementenbureau nodig! Travoo beschikt over een in-house event manager die alles voor jou organiseert van 2 tot 120 personen.

Den Belgiek

Den Belgiek

Schrijf review Geraardsbergen (6.8 km)

Den Belgiek is de ideale locatie voor wie op zoek is naar een informeel kader dichtbij de Muur van Geraardsbergen en de Markt. Met 50 zitplaatsen, een vast projectiescherm, ... is deze locatie zowel geschikt voor vergaderingen, after-work drinks, ...

Kasteel Oudeberg

Kasteel Oudeberg

Schrijf review Geraardsbergen (7.3 km)

Wanneer het gaat om een bedrijfsfeest, zakelijke receptie of productpresentatie bieden wij u de unieke mogelijkheid om op deze bijzondere locatie uw feest te organiseren.

De Ijsmolenhoeve

De Ijsmolenhoeve

Schrijf review Ronse (10.6 km)

De ijsmolenhoeve biedt u kant en klare concepten met logies, catering en activiteiten. Uw event kan door ons van A tot Z georganiseerd worden.

No Photo Available

Traiteur Hof ter Teirlinck

Schrijf review Oudenaarde Mater (10.8 km)

Feestzaal - traiteur Hof ter Teirlinck.

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (12.1 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem (13 km)

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (15.4 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

Studio 'S

Studio 'S

Schrijf review Zottegem (16.4 km)

Studio 'S is een gloednieuwe uiterst professioneel uitgerust eventlocatie. We beschikken over 20 jaar ervaring in ons productioneel en technisch team.

No Photo Available

The Vine

Schrijf review Herzele (Steenhuize-Wijnhuize) (16.9 km)

In de wijnkelder van The Vine kunt u geslaagde evenement organiseren, in een unieke locatie! Een receptie, degustatie, vergadering, productlancering, persconferentie,... Het is allemaal mogelijk. Bovendien kunnen we ook de catering voorzien!

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Schrijf review Zottegem (17.2 km)

Uw event op een exclusieve locatie! Charmant Frans kasteel uit de XVIII de eeuw in een groene omgeving met buitengewoon kader.

No Photo Available

La Reserve

Schrijf review Petit-Enghien (19 km)

Deze elegante villa van klassieke stijl is strategisch gelegen in het centrum van België en op de taalgrens (Lettelingen/ Petit-Enghien is tweetalig).

Top feestzalen in Ghoy

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Ghoy? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Ghoy dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Ghoy

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Ghoy. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Ghoy was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Ghoy, Evenementenlocaties in Ghoy, Trouwlocaties in Ghoy, Vergaderzaal in Ghoy

Jouw feestzaal in Ghoy toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Ghoy. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: