Alle feestzalen in Rebaix op een rij

De beste feestzalen in Rebaix vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke feestzalen in Rebaix. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

De Ijsmolenhoeve

De Ijsmolenhoeve

Schrijf review Ronse (11.5 km)

De ijsmolenhoeve biedt u kant en klare concepten met logies, catering en activiteiten. Uw event kan door ons van A tot Z georganiseerd worden.

No Photo Available

Het Leerhof

Schrijf review Parike - Brakel (12.3 km)

Het Leerhof is een gerenoveerde hoeve gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen. Dichtbij de pittoreske stadjes Geraardsbergen, Brakel, Zottegem en Ronse, maar toch heel landelijk gelegen in het kleine dorpje Parike.

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (12.4 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

Travoo

Travoo

Schrijf review Geraardsbergen (13.1 km)

Op zoek naar de ideale locatie voor jouw evenement in de Vlaamse Ardennen? Geen evenementenbureau nodig! Travoo beschikt over een in-house event manager die alles voor jou organiseert van 2 tot 120 personen.

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (13.5 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

Den Belgiek

Den Belgiek

Schrijf review Geraardsbergen (13.5 km)

Den Belgiek is de ideale locatie voor wie op zoek is naar een informeel kader dichtbij de Muur van Geraardsbergen en de Markt. Met 50 zitplaatsen, een vast projectiescherm, ... is deze locatie zowel geschikt voor vergaderingen, after-work drinks, ...

No Photo Available

Château Renaissance

Schrijf review Ronse (13.9 km)

Tartine en Meer

Tartine en Meer

Schrijf review Galmaarden (15.5 km)

No Photo Available

Traiteur Hof ter Teirlinck

Schrijf review Oudenaarde Mater (15.8 km)

Feestzaal - traiteur Hof ter Teirlinck.

Paul de Pierre

Paul de Pierre

Schrijf review Maarkedal (16.6 km)

Vernieuwde gastronomische zaak met prachtig uitzicht op de Vlaamse Ardennen.

No Photo Available

Le Grand Champ

Schrijf review Sirault (18.6 km)

Receptiezaal met traiteurdienst bruiloften, seminaries, banketten, doopfeesten, communies, verjaardagen, retraites, kerstavond, ...

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem (19.9 km)

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Rebaix

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Rebaix? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Rebaix dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Rebaix

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Rebaix. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Rebaix was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Rebaix, Evenementenlocaties in Rebaix, Trouwlocaties in Rebaix, Vergaderzalen in Rebaix

Jouw feestzaal in Rebaix toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Rebaix. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: