header

Alle feestzalen in Irchonwelz op een rij

De beste feestzalen in Irchonwelz vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke feestzalen in Irchonwelz. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste feestzalen in Irchonwelz

De Koroot

De Koroot

Schrijf review Brakel (14.8 km)

De Ijsmolenhoeve

De Ijsmolenhoeve

Schrijf review Ronse (16.8 km)

De ijsmolenhoeve biedt u kant en klare concepten met logies, catering en activiteiten. Uw event kan door ons van A tot Z georganiseerd worden.

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (17 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (17.4 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

No Photo Available

Het Leerhof

Schrijf review Parike - Brakel (18.5 km)

Het Leerhof is een gerenoveerde hoeve gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen. Dichtbij de pittoreske stadjes Geraardsbergen, Brakel, Zottegem en Ronse, maar toch heel landelijk gelegen in het kleine dorpje Parike.

Den Belgiek

Den Belgiek

Schrijf review Geraardsbergen (18.8 km)

Den Belgiek is de ideale locatie voor wie op zoek is naar een informeel kader dichtbij de Muur van Geraardsbergen en de Markt. Met 50 zitplaatsen, een vast projectiescherm, ... is deze locatie zowel geschikt voor vergaderingen, after-work drinks, ...

Kasteel Oudeberg

Kasteel Oudeberg

Schrijf review Geraardsbergen (19.1 km)

Wanneer het gaat om een bedrijfsfeest, zakelijke receptie of productpresentatie bieden wij u de unieke mogelijkheid om op deze bijzondere locatie uw feest te organiseren.

Top feestzalen in Irchonwelz

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Irchonwelz? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Irchonwelz dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Irchonwelz

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Irchonwelz. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Irchonwelz was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Feestzalenin de provincieHenegouwen, Congreslocatie in Irchonwelz, Evenementenlocaties in Irchonwelz, Trouwlocaties in Irchonwelz, Vergaderzalen in Irchonwelz

Jouw feestzaal in Irchonwelz toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Irchonwelz. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Irchonwelz

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties