Alle feestzalen in Rongy op een rij

De beste feestzalen in Rongy vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke feestzalen in Rongy. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur (29 km)

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review Kortrijk (33.4 km)

Goed ten houte is de locatie voor al uw feesten en evenementen.

De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review Ronse (33.5 km)

De Cultuurfabriek, unieke eventlocatie én karaktervol industrieel erfgoed. Multifunctioneel, voor elk type privé- of bedrijfsevenement tot 300 p. Rustige ligging hartje Vlaamse Ardennen, vlotte bereikbaarheid, ruime gratis parking, vrije keuze traiteur.

No Photo Available

Hostellerie Klokhof

Schrijf review Kortrijk (34.3 km)

18° Eeuwse gerenoveerde hoeve. Een unieke feestzaal in Kortrijk.

De Ijsmolenhoeve

De Ijsmolenhoeve

Schrijf review Ronse (34.5 km)

De ijsmolenhoeve biedt u kant en klare concepten met logies, catering en activiteiten. Uw event kan door ons van A tot Z georganiseerd worden.

Kinepolis Kortrijk

Kinepolis Kortrijk

Schrijf review Kortrijk (34.6 km)

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Kortrijk, ideaal gelegen (ook ten opzichte van Frankrijk) en makkelijk bereikbaar? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Kortrijk ontdekken.

Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review Kortrijk (34.9 km)

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

Cortina Feestzaal

Cortina Feestzaal

Schrijf review Wevelgem (36.7 km)

Cortina biedt een indrukwekkende feestinfrastructuur met diverse zalen, wintertuin en tuinen.

AGB BUDA

AGB BUDA

Schrijf review Kortrijk (37.6 km)

Event-huis Kortrijk is hét aanloopadres als je op zoek ben naar een bijzondere plek voor jouw evenement. Je kan bij ons terecht voor alle infrastructuur op he Buda-eiland (Budascoop, Oranjerie, ...) én voor de Evenementenhal Depart op Kortrijk Weide.

Sparkoh!

Sparkoh!

Schrijf review Frameries (38.1 km)

Er zijn honderden mogelijkheden, waarom dan kiezen voor het Pass? Naast exclusieve ruimten telt het Pass ook 28 ha parken voor alle mogelijke avonturen, 10.000 m2 tentoonstellingen om alle leergierigheden te bevredigen.

Top feestzalen in Rongy

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Rongy? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Rongy dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Rongy

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Rongy. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Rongy was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Rongy, Evenementenlocaties in Rongy, Trouwlocaties in Rongy, Vergaderzaal in Rongy

Jouw feestzaal in Rongy toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Rongy. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: