Alle feestzalen in Baudour op een rij

De beste feestzalen in Baudour vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke feestzalen in Baudour. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Le Grand Champ

Schrijf review Sirault (3.7 km)

Receptiezaal met traiteurdienst bruiloften, seminaries, banketten, doopfeesten, communies, verjaardagen, retraites, kerstavond, ...

No Photo Available

Cense de Lalouette

Schrijf review Tertre (4.1 km)

Een schitterend kader en een warm team ten dienste van uw evenement op maat voor zowel particulieren als professionals.

No Photo Available

La Grillade

Schrijf review Mons (8.5 km)

Het restaurant La Grillade biedt u de verhuur van hun zaal aan en dit, met een organisatie van A tot Z, want het zijn de kleine details die een evenement tot een onvergetelijke ervaring maken! De unieke setting van La Grillade zal uw gasten verrassen en verrukken.

Sparkoh!

Sparkoh!

Schrijf review Frameries (8.6 km)

Er zijn honderden mogelijkheden, waarom dan kiezen voor het Pass? Naast exclusieve ruimten telt het Pass ook 28 ha parken voor alle mogelijke avonturen, 10.000 m2 tentoonstellingen om alle leergierigheden te bevredigen.

Martin's Dream Hotel

Martin's Dream Hotel

Schrijf review Mons (8.7 km)

Martin’s Dream Hotel is a 4-star ‘superior’ hotel, combining the heritage of the past with the comfort of modernity.

No Photo Available

Château d'Havré

Schrijf review Havré (14.3 km)

Verhuur van zalen (bruiloften, verjaardagen, teambuilding, enz.). Wat is er idyllischer, majestueuzer dan trouwen in een van de oudste en meest prestigieuze kastelen van ons cultureel en architectonisch erfgoed!

Domaine du Chant d'Eole

Domaine du Chant d'Eole

Schrijf review Quévy-le-Grand (14.6 km)

Bent u op zoek naar een unieke plek om uw bruiloft te organiseren? Bent u op zoek naar een moderne en ultra-uitgeruste zaal voor de organisatie van een seminarie, een congres of een dag Team Building?

No Photo Available

La Ferme De Widewance

Schrijf review Ville-sur-Haine (15.6 km)

Het hele team van La Ferme de Widewance heet u welkom in een natuurlijke en warme omgeving. De ontvangstruimte uit 1780 heeft een majestueus zichtbaar raamwerk.

No Photo Available

Chateau du Saulchoy

Schrijf review Soignies (17.9 km)

Voor alle soorten evenementen: bruiloft, communie, doopsel, seminarie, verjaardag, avond, tentoonstelling... Wij verwelkomen u in een betoverende setting.

No Photo Available

L'étincelle

Schrijf review Maurage (18.4 km)

Voor al uw evenementen kunnen wij uw ideale partner worden. Een avond, uw bruiloft, een tentoonstelling, een oenologische proeverij, enz.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Baudour

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Baudour? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Baudour dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Baudour

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Baudour. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Baudour was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Baudour, Evenementenlocaties in Baudour, Trouwlocaties in Baudour, Vergaderzalen in Baudour

Jouw feestzaal in Baudour toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Baudour. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: