Alle feestzalen in Saint-Symphorien op een rij

De beste feestzalen in Saint-Symphorien vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke feestzalen in Saint-Symphorien. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Château d'Havré

Schrijf review Havré (3.1 km)

Verhuur van zalen (bruiloften, verjaardagen, teambuilding, enz.). Wat is er idyllischer, majestueuzer dan trouwen in een van de oudste en meest prestigieuze kastelen van ons cultureel en architectonisch erfgoed!

Martin's Dream Hotel

Martin's Dream Hotel

Schrijf review Mons (4.9 km)

Martin’s Dream Hotel is a 4-star ‘superior’ hotel, combining the heritage of the past with the comfort of modernity.

No Photo Available

La Grillade

Schrijf review Mons (5.1 km)

Het restaurant La Grillade biedt u de verhuur van hun zaal aan en dit, met een organisatie van A tot Z, want het zijn de kleine details die een evenement tot een onvergetelijke ervaring maken! De unieke setting van La Grillade zal uw gasten verrassen en verrukken.

No Photo Available

La Ferme De Widewance

Schrijf review Ville-sur-Haine (5.2 km)

Het hele team van La Ferme de Widewance heet u welkom in een natuurlijke en warme omgeving. De ontvangstruimte uit 1780 heeft een majestueus zichtbaar raamwerk.

Lotto Mons Expo

Lotto Mons Expo

Schrijf review Mons (6.1 km)

Fairpak SRL ondersteunt u als manager van de multifunctionele hal LOTTO MONS EXPO bij de planning en installatie van uw evenement.

No Photo Available

L'étincelle

Schrijf review Maurage (6.2 km)

Voor al uw evenementen kunnen wij uw ideale partner worden. Een avond, uw bruiloft, een tentoonstelling, een oenologische proeverij, enz.

Domaine du Chant d'Eole

Domaine du Chant d'Eole

Schrijf review Quévy-le-Grand (7.5 km)

Bent u op zoek naar een unieke plek om uw bruiloft te organiseren? Bent u op zoek naar een moderne en ultra-uitgeruste zaal voor de organisatie van een seminarie, een congres of een dag Team Building?

Sparkoh!

Sparkoh!

Schrijf review Frameries (8.5 km)

Er zijn honderden mogelijkheden, waarom dan kiezen voor het Pass? Naast exclusieve ruimten telt het Pass ook 28 ha parken voor alle mogelijke avonturen, 10.000 m2 tentoonstellingen om alle leergierigheden te bevredigen.

Domaine L'Éveil

Domaine L'Éveil

Schrijf review La Louvière (13.5 km)

Met een strategische ligging in de regio Centre in het hart van een uniek communicatieknooppunt in Henegouwen, is Le Domaine de l'Éveil ongetwijfeld de ideale plek om uw professionele of privé-evenementen te organiseren!

No Photo Available

Chateau du Saulchoy

Schrijf review Soignies (13.9 km)

Voor alle soorten evenementen: bruiloft, communie, doopsel, seminarie, verjaardag, avond, tentoonstelling... Wij verwelkomen u in een betoverende setting.

No Photo Available

Le Val-Fayt

Schrijf review Fayt-lez-Manage (15.5 km)

La Ferme du Val-Fayt heeft 3 ruimtes voor uw seminaries en banketten.

No Photo Available

Cense de Lalouette

Schrijf review Tertre (16.7 km)

Een schitterend kader en een warm team ten dienste van uw evenement op maat voor zowel particulieren als professionals.

La Haute Scene

La Haute Scene

Schrijf review Soignies (16.8 km)

We zijn blij om de heropening van onze vriendelijke en warme kamer in een gerenoveerde schuur in het centrum van Zinnik onder de aandacht te brengen, perfect geschikt voor familie- en sociale evenementen.

No Photo Available

Le Grand Champ

Schrijf review Sirault (16.9 km)

Receptiezaal met traiteurdienst bruiloften, seminaries, banketten, doopfeesten, communies, verjaardagen, retraites, kerstavond, ...

No Photo Available

Ferme du Clocher

Schrijf review Solre-sur-Sambre (Erquelinnes) (17.4 km)

La Ferme du clocher biedt zaalverhuur aan voor uw banketten, bruiloften, communies, verjaardagen, recepties, bedrijfsfeesten, seminars, barbecues, enz.

No Photo Available

Le Petit Ballet

Schrijf review Horrues (19.1 km)

Onze polyvalente zaal van 100 m², aangevuld met 50 m² gemeenschappelijke ruimtes, gelegen in Horrues, is perfect voor een groot aantal evenementen.

No Photo Available

Salle L'Etrier

Schrijf review Godarville (19.9 km)

L'Etrier is een multifunctionele, traiteurvrije feestzaal die plaats biedt aan maximaal 180 personen zittend.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Saint-Symphorien

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Saint-Symphorien? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Saint-Symphorien dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Saint-Symphorien

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Saint-Symphorien. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Saint-Symphorien was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Saint-Symphorien, Evenementenlocaties in Saint-Symphorien, Trouwlocaties in Saint-Symphorien, Vergaderzalen in Saint-Symphorien

Jouw feestzaal in Saint-Symphorien toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Saint-Symphorien. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: