Alle feestzalen in Ham-sur-Heure-Nalinnes op een rij

De beste feestzalen in Ham-sur-Heure-Nalinnes vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke feestzalen in Ham-sur-Heure-Nalinnes. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Traiteur Etienne Dufiefs

Schrijf review Gozée (2.5 km)

De zaal voor bruiloftsrecepties, gelegen op de site van de abdij van Aulne, geniet een idyllische omgeving, omringd door tuinen aan de rand van het bos. Een ideale plek om uw recepties te organiseren.

No Photo Available

La Fourchette d'Or

Schrijf review Thuin (3.4 km)

Feestzaal, evenementenplanner.

No Photo Available

Ferme Chateau Laneffe

Schrijf review Laneffe (8.3 km)

Voor de organisatie van privé-evenementen (bruiloft, communie, verjaardag, enzovoort) of professionele evenementen (studiedagen, bedrijfsetentjes, …) beschikt de kasteelhoeve van Laneffe over drie goed uitgeruste zalen. De klanten krijgen ook een volledig

No Photo Available

Monceau-fontaines

Schrijf review Monceau-sur-Sambre (8.9 km)

In 2007 ontwikkelde Monceau-Fontaines een complex van entertainmentruimten die te huur zijn voor alle privé- en professionele evenementen. Met een capaciteit van 10 tot 180 personen zijn ze geschikt voor zowel uw familiefeesten (bruiloften, verjaardagen,

No Photo Available

Charleroi Espace Meeting Européen - CEME ASBL

Schrijf review Charleroi (9.6 km)

CEME beschikt over vergaderzalen, een gehoorzaal en andere flexibele ruimten. Sinds 2001, beheert CEME verschillende publieke of private evenementen: professionele vergaderingen, opleidingen, huwelijken en private feesten

No Photo Available

Château Mondron

Schrijf review Jumet (Charleroi) (11.9 km)

Tenwoordig, gedeeltelijk gerenoveerd, biedt het grote zalen voor de organisatie van uw evenementen: bruiloften, seminars, communies, verjaardagen ... Profiteer van een unieke omgeving en help mee om een ​​uitzonderlijk erfgoed te behouden.

No Photo Available

Hotel Charleroi Airport

Schrijf review Gosselies (14.1 km)

Of het nu om een zakelijk of een feestelijk evenement gaat. Hotel Charleroi Airport heeft altijd wel een gepast aanbod.

No Photo Available

Ferme de la Pitance

Schrijf review Thiméon (16.8 km)

Gelegen in Henegouwen, in Gosselies, op enkele minuten van Charleroi, biedt de Ferme de la Pitance en haar cateringservice de verhuur van feest- en feestzalen voor zowel uw privé- als professionele evenementen.

No Photo Available

Ferme de Martinrou

Schrijf review Fleurus (16.8 km)

Grote parkings, een binnenplaats met bomen, tuinen rondom en een oude gerestaureerde kapel maken van Martinrou een plek waar het goed is om vrienden, familie, medewerkers of klanten te ontvangen. Zowel zomer als winter verdienen de plekken rust, voor een

No Photo Available

Ferme du Clocher

Schrijf review Solre-sur-Sambre (Erquelinnes) (19.3 km)

La Ferme du clocher biedt zaalverhuur aan voor uw banketten, bruiloften, communies, verjaardagen, recepties, bedrijfsfeesten, seminars, barbecues, enz.

No Photo Available

La Côte d'Or

Schrijf review Philippeville (19.4 km)

Ons etablissement, dat in de loop van de tijd is gerenoveerd, is nu een must-see geworden als u denkt aan een bruiloft, een verjaardag, een feest, een seminar en vooral als u van lekker eten houdt.

No Photo Available

Salle L'Etrier

Schrijf review Godarville (19.9 km)

L'Etrier is een multifunctionele, traiteurvrije feestzaal die plaats biedt aan maximaal 180 personen zittend.

No Photo Available

Château de Wanfercée

Schrijf review Wanfercée-Baulet (19.9 km)

Het Château de Wanfercée, gelegen tussen Charleroi, Namen en Nijvel, grenzend aan de autosnelweg E42 (1 km van afrit 14 Sambreville) is bij uitstek geschikt voor verschillende soorten particuliere of professionele evenementen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Ham-sur-Heure-Nalinnes

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Ham-sur-Heure-Nalinnes? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Ham-sur-Heure-Nalinnes dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Ham-sur-Heure-Nalinnes

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Ham-sur-Heure-Nalinnes. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Ham-sur-Heure-Nalinnes was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Ham-sur-Heure-Nalinnes, Evenementenlocaties in Ham-sur-Heure-Nalinnes, Trouwlocaties in Ham-sur-Heure-Nalinnes, Vergaderzalen in Ham-sur-Heure-Nalinnes

Jouw feestzaal in Ham-sur-Heure-Nalinnes toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Ham-sur-Heure-Nalinnes. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: