Alle feestzalen in Spa op een rij

De beste feestzalen in Spa vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 17+ unieke feestzalen in Spa. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Radisson Blu Palace Hotel Spa

Schrijf review Spa (1.5 km)

Het Radisson Blu Palace Hotel is gelegen in het hartje van Spa, in de Ardennen. Het hotel biedt 120 moderne kamers, waarvan 8 Suites en 1 Suite Palace. Het hotel is rechstreeks verbonden met de Thermen van Spa door een privé kabelbaan.

Radisson Blu Balmoral Spa

Radisson Blu Balmoral Spa

Schrijf review Spa (2.7 km)

Dit uniek luxe hotel is gelegen op de heuvels van Spa, naast de Thermes en de bekende Royal Golf Club des Fagnes. Het hotel heeft 106 kamers waarvan 21 suites, 6 state of the art meeting zalen, een privé Beauty & Wellness center met zwembad.

No Photo Available

Manoir De Lebioles

Schrijf review Spa (Creppe) (3.1 km)

Het Manoir de Lébioles is de perfecte plek voor uw magische en romantische bruiloft.

No Photo Available

La Vallonia

Schrijf review Stoumont (6.1 km)

Je bent op zoek naar een feestzaal om een verjaardag te vieren, een bruiloft, een communie, een doopfeest. Je wilt een avondfeest, diner of receptie organiseren. Of een zaal nodig voor een uitvaart?

Ferme de la Dîme

Ferme de la Dîme

Schrijf review Theux (6.7 km)

Laat u verleiden door het betoverende decor van La Ferme de la Dîme om uw mooie evenement te vieren. Deze ontvangstruimte, gelegen in Luik in België, verwelkomt u het hele jaar door.

Circuit Spa- Francorchamps

Circuit Spa- Francorchamps

Schrijf review Francorchamps (7.7 km)

Organiseer uw evenement op het mooiste circuit ter wereld! Spa-Francorchamps is een mythisch circuit en een uniek kader dat wereldwijde bekendheid geniet.

No Photo Available

La Ferme Du Banneway

Schrijf review Louveigné (10.8 km)

Prestigieuze setting voor de organisatie van uw recepties, cocktails, seminars, bruiloften, persconferenties, verjaardagen, enz.

No Photo Available

Château La Tourelle

Schrijf review Verviers (11.4 km)

Welk bruidspaar wenst zijn huwelijksfeest niet als de mooiste dag van zijn/haar leven in herinnering te bewaren? Chateau "La Tourelle" in Verviers biedt u de romantische sfeer van een sprookjesachtig kasteel in authentieke Engelse bouwstijl.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Verviers

Schrijf review Verviers (12.6 km)

Voor de organisatie van seminaries vergaderingen, tentoonstellingen, bruiloften, doopfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten ...

No Photo Available

Ferme du Haras

Schrijf review Wegnez (13 km)

U hebt besloten om op een unieke plek samen te komen om een verjaardag, een doop, een communie, een familiefeest, een gouden bruiloft, een bedrijfsdiner of zelfs om uw bruiloft te organiseren. Ferme du Haras is de ideale locatie.

No Photo Available

Château de Florzé

Schrijf review Florzé (Sprimont) (14.5 km)

Het kasteel van Florzé is de ideale plek voor al uw evenementen: bruiloften, privérecepties, bedrijfsrecepties, teambuilding, openbare evenementen, seminars, incentives, ...

No Photo Available

La Salle de Belvaux

Schrijf review Malmedy (Bellevaux) (15 km)

Op zoek naar een feestzaal voor een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest, een toeristenconcentratie, een cocktailparty, een tentoonstelling ...? Voor al jouw evenementen bieden wij een uitzonderlijke ruimte.

No Photo Available

Domaine du Bas Bois

Schrijf review Soumagne (18.1 km)

De verhuur van onze feestzalen gaat altijd gepaard met onze uitstekende cateringservice.

No Photo Available

La Boisselée

Schrijf review Battice (18.2 km)

Onze twee aangrenzende feestzalen zijn bijzonder geschikt voor: uw banketten, bruiloft, familiefeesten of bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen en seminars, cocktails en aperitieven.

No Photo Available

Atelier

Schrijf review Eupen (19.3 km)

Plan je een feest? Het atelier biedt u veel speciale mogelijkheden en de perfecte setting voor een buitengewoon verjaardagsfeest, huwelijk, doop, kindercommunie, presentatie of een jubileum.

No Photo Available

Il Castellino

Schrijf review Chaudfontaine (19.4 km)

Je evenement wordt van begin tot eind begeleid door de patron. We hebben 4 feestzalen met al het gewenste comfort tot uw beschikking. Een zaal voor 250 personen en één voor 200 personen met tuin en terras, plus 2 zalen voor 50 personen met terras.

Italii

Italii

Schrijf review Chaudfontaine (19.8 km)

Een besloten en lichte ruimte voor uw professionele en privé-evenementen, in het groene stadje Chaudfontaine.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Spa

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Spa? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Spa dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Spa

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Spa. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Spa was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Spa, Evenementenlocaties in Spa, Trouwlocaties in Spa, Vergaderzalen in Spa

Jouw feestzaal in Spa toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Spa. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: