Alle feestzalen in Schoenberg op een rij

De beste feestzalen in Schoenberg vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke feestzalen in Schoenberg. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

La Salle de Belvaux

Schrijf review Bellevaux-Ligneuville (20.3 km)

Op zoek naar een feestzaal voor een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest, een toeristenconcentratie, een cocktailparty, een tentoonstelling ...? Voor al jouw evenementen bieden wij een uitzonderlijke ruimte.

Business Solutions Center Parcs Les Ardennes

Business Solutions Center Parcs Les Ardennes

Schrijf review Viesalm (24.1 km)

De schitterende Ardeense natuur biedt een ideaal kader voor spectaculaire teambuildings, vergaderingen en events.

Circuit Spa- Francorchamps

Circuit Spa- Francorchamps

Schrijf review Francorchamps (27.7 km)

Organiseer uw evenement op het mooiste circuit ter wereld! Spa-Francorchamps is een mythisch circuit en een uniek kader dat wereldwijde bekendheid geniet.

No Photo Available

La Vallonia

Schrijf review Stoumont (30.6 km)

Je bent op zoek naar een feestzaal om een verjaardag te vieren, een bruiloft, een communie, een doopfeest. Je wilt een avondfeest, diner of receptie organiseren. Of een zaal nodig voor een uitvaart?

No Photo Available

La Reine Des Pres

Schrijf review Houffalize (36 km)

U wordt ontvangen in een groene omgeving met gemakkelijk parkeren, een speeltuin voor kinderen. Er worden 2 feestzalen aangeboden op basis van uw wensen.

Radisson Blu Balmoral Spa

Radisson Blu Balmoral Spa

Schrijf review Spa (36.1 km)

Dit uniek luxe hotel is gelegen op de heuvels van Spa, naast de Thermes en de bekende Royal Golf Club des Fagnes. Het hotel heeft 106 kamers waarvan 21 suites, 6 state of the art meeting zalen, een privé Beauty & Wellness center met zwembad.

No Photo Available

Manoir De Lebioles

Schrijf review Spa (Creppe) (36.2 km)

Het Manoir de Lébioles is de perfecte plek voor uw magische en romantische bruiloft.

No Photo Available

Radisson Blu Palace Hotel Spa

Schrijf review Spa (36.4 km)

Het Radisson Blu Palace Hotel is gelegen in het hartje van Spa, in de Ardennen. Het hotel biedt 120 moderne kamers, waarvan 8 Suites en 1 Suite Palace. Het hotel is rechstreeks verbonden met de Thermen van Spa door een privé kabelbaan.

No Photo Available

Atelier

Schrijf review Eupen (39.4 km)

Plan je een feest? Het atelier biedt u veel speciale mogelijkheden en de perfecte setting voor een buitengewoon verjaardagsfeest, huwelijk, doop, kindercommunie, presentatie of een jubileum.

Top feestzalen in Schoenberg

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Schoenberg? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Schoenberg dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Schoenberg

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Schoenberg. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Schoenberg was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Schoenberg, Evenementenlocaties in Schoenberg, Trouwlocaties in Schoenberg, Vergaderzaal in Schoenberg

Jouw feestzaal in Schoenberg toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Schoenberg. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: