Alle feestzalen in Hamont-Achel op een rij

De beste feestzalen in Hamont-Achel vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke feestzalen in Hamont-Achel. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Mobile Grand Café bv - Event en Route

Schrijf review Budel (4.4 km)

De ultieme mobiele oplossing voor uw feest, bedrijfspresentaties , road shows, VIP lounge en evenementen.

No Photo Available

Western World

Schrijf review Peer (12.4 km)

Alles op gebied van Country & Western in Belgie: attracties, decors, shows, animatie, feestmateriaal, etalages, tentoonstellingen, beurzen, ...

Business Solutions Center Parcs De Vossemeren

Business Solutions Center Parcs De Vossemeren

Schrijf review Maaseik (13.2 km)

Limburgse natuurpracht De Vossemeren ligt in het hart van Limburg, de groenste provincie van België. De gedroomde locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten: een volledig ingericht park, omgeven door een prachtige natuur.

Kasteel Heeze

Kasteel Heeze

Schrijf review Heeze (13.4 km)

Een van de belangrijkste rijksmonumenten van Nederland als feestlocatie: Kasteel Heeze biedt u vele mogelijkheden!

Zaal harmonie Lommel

Zaal harmonie Lommel

Schrijf review Lommel (14.9 km)

Op zoek naar een mooie zaal met een capaciteit tot 100 zittende personen in het midden van Lommel-centrum ? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

No Photo Available

Arena de Soeverein

Schrijf review Lommel (14.9 km)

Arena de Soeverein, een schitterend zalencomplex met een multifunctioneel karakter en een bijzondere architectuur.

No Photo Available

Kempenheuvel

Schrijf review Bree (15.2 km)

Iets te vieren? Kempenheuvel biedt accommodatie voor feesten. Er zijn verscheidene ruimtes welke perfect gebruikt kunnen worden voor gelegenheden in de privé-sfeer zoals een bruiloft, communiefeestje, bbq, verjaardag of een gezellig feestje.

Pakhuys

Pakhuys

Schrijf review Bree (15.3 km)

Het Pakhuys is een feestzaal met tal van mogelijkheden. We beschikken over 3 zalen met een totaal capaciteit van 400 personen.

No Photo Available

De Vijf Linden

Schrijf review Lommel (16.8 km)

Voor al uw feesten bent u bij ons aan het juiste adres. Van bruiloft tot gouden bruiloft van doopfeest tot communie van verjaardagsfeest tot receptie... Voor alle mogelijke feesten werken wij graag uw wensen uit, zodat uw feest een onvergetelijk feest zal

Evoluon Exploitatie bv

Evoluon Exploitatie bv

Schrijf review Eindhoven (19.9 km)

Evoluon Eindhoven is trots icoon van design & technologiestad Eindhoven en dé vergader & congreslocatie van de innovatieve Brainport regio. Deze monumentale en tegelijk hypermoderne locatie is geschikt voor zowel congressen, vergaderingen, professionele b

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top feestzalen in Hamont-Achel

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Hamont-Achel? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Hamont-Achel dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Hamont-Achel

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Hamont-Achel. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Hamont-Achel was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Hamont-Achel, Evenementenlocaties in Hamont-Achel, Trouwlocaties in Hamont-Achel, Vergaderzaal in Hamont-Achel

Jouw feestzaal in Hamont-Achel toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Hamont-Achel. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: